Telefon do 600 zł

Bada to syf. Nie rozwijana i zapomniana. W 100% wyparta przez androida. Wiem bo miałem Samsunga Wave chyba z tego co pamiętam.

Od siebie polecam Sony Xperiia X10 mini pro. Naprawdę dobry telefon w niskiej cenie.

Polecasz stary telefon za 300 zł z mikroskopijnym wyświetlaczem i starym systemem w dziale gdzie poszukuje się telefonu z dużym wyświetlaczem za 600 zł. Nie nazwał bym bady syfem dlatego, że komuś nie przypadła jest to autorski system, który mi w 100% odpowiada i w czym różni się od androida? grami czy innymi aplikacjami zmulającymi telefon. Wave to cała rodzina telefonów z twojej wypowiedzi wnioskuję, że miałeś wave za 1 zł czyli 533 który rzeczywiście jest syfem tak jak avila która miał zastąpić.

galaxy ace :) mam od kilku misiecy i jest calkiem ok.

Ace rzeczywiście może byś dobrym wyborem zaważywszy na to iż po wyjściu drugiej wersji tego smartphona jedynka znacznie potaniała.

Ace rzeczywiście może byś dobrym wyborem zaważywszy na to iż po wyjściu drugiej wersji tego smartphona jedynka znacznie potaniała.
Jak każdy smartphon samsunga. :) Wychodzi coś nowego i od razu ceny starszych lecą w dół.

Nokia 3210 po tuningu ( chyba najwytrzymalszy telefon).

@UP czytanie się kłania?

"Telefon na androidzie

Dotykowy duży wyswietlacz"

Ja od siebie mogę polecić "SE Neo V" jestem w pełni zadowolony (używam od maja, tego roku).

Ciężki wybór bo każdy podaje inny model.Więc dalej jestem niezdecydowany jakiego mam wybrać.

Jesli szukasz telefonu do dzwonienie i wyslania smsow to kupisz za 50 zl dobry.A jesli chcesz tez robic dobre zdjecia,to kup sobie ten telefon za 50 zl plus do tego dobry aparat.Jesli twoja wybranka mieszka blisko ciebie , to polecam krotkofalowki,sam kiedys korzystalem.

@Adii dobreeeee xD

Ja jeszcze raz polecę LG l5.Telefon ma 4 cale, 800mhz proca androida 4.0 jest naprawdę dobry w odsłudze i cena ? Ja go kupiłem NOWEGO za 500zł.

Co wybrac HTC desire HD czy SGAce 2 ?

HTC desire Z?

HTC Desire HD

albo motorolla milestone 2? dolozyl bys troche

W gre wchodza teraz takie fony SE xperia arc s lub HTCDHD

Xperia play- Ja kupiłem uzywana za 600zł wyswietlacz stan igla tylko slider troche rozjechany ale kto na to patrzy za ta cene. Telefon swietny, niesamowity do grania, niewiele fps-ow traci do samsunga sIII!!. Mnóstwo gier ( nie mowie o tych z marketu kto by placil =D =] ) Przy ciaglym graniu ok. 7-8h bateria wytrzyma. Oczywiscie wbudowany flash player, poprostu marzenie =]

Witam.Chce sobie kupić nowy telefon i nie wiem jaki wybrać.Mysle,że wy mi coś polecicie dobrego za tą cenę.

Telefon na androidzie

Dotykowy duży wyswietlacz

Telefon może być używany