Telefon do 600 zł

Witam.Chce sobie kupić nowy telefon i nie wiem jaki wybrać.Mysle,że wy mi coś polecicie dobrego za tą cenę.

Telefon na androidzie

Dotykowy duży wyswietlacz

Telefon może być używany

myślę że SGS używany po 600 chodzi w dobrym stanie

Xperia U lub Sola, ale proszę polecać bo też poluję na telefon w tej cenie

Polecam Solę . Świetny mam go 2 miesiące i jest extra . Teraz gdy wejdzie aktualizacja do ICS bateria będzie jeszcze bardziej wytrzymalsza .

Ja z 3 tyg temu kupilem sobie lg swift l5 i jestem zadowolony ;).

Skoro polecamy to co mamy to nie będę odchodził od tej konwencji: Samsung wave s8500 świetny wyświetlacz i jedna z lepszych obudów jakie spotkałem.

Skoro polecamy to co mamy to nie będę odchodził od tej konwencji: Samsung wave s8500 świetny wyświetlacz i jedna z lepszych obudów jakie spotkałem.

Bada mówi sama za siebie...

Samsung galaxy mini 2, nie jest wcale taki maly, ma androida. Procesor 800 mhz wiec nie jest zle :)

Nie polecajcie tego, co macie, tylko to, co jest dobre.

W tej cenie najlepszy będzie Xperia U, ale nie wiem, czy dasz radę wyhaczyć w tej cenie. Na allegro widziałem także Xperię Arc S bardzo dobry telefon za bardzo dobrą cenę, ale trzeba szybko brać, bo wykupią ^^.

Nie bierz tylko samsunga, telefony może i dobre, ale szybko schodzą z ceny. Czyli dzisiaj dasz 600zł za 2 miesiące będzie warty może z max 400. Ocf ja sam mam samsunga, ale ich ceny szybko spadają, bo samsung co kilka dni wypuszcza coś nowego. Oo Bierz coś z nokii lub se.

ja polecam coś z Sony jak np. U lub Sola a z samsunga to SGS bo w tej cenie też już dorwiesz ;)

Nie bierz tylko samsunga, telefony może i dobre, ale szybko schodzą z ceny. Czyli dzisiaj dasz 600zł za 2 miesiące będzie warty może z max 400. Ocf ja sam mam samsunga, ale ich ceny szybko spadają, bo samsung co kilka dni wypuszcza coś nowego. Oo Bierz coś z nokii lub se.

Nie chodzi o cenę, tylko o telefon.

Sprawdz xperie active, którą można już dostać w takiej cenie na allegro/ebay.

No tak, tylko że z kwotą dzisiejszą, za miesiąc kupisz coś lepszego z samsungów i tak w kółko Macieju.

np na tablicy.pl często masz nówki komy bardzo dobre do 600 zł tylko trzeba czuwać

Samsung Galaxy S - bardzo porządny telefon, polecam

gówno prawda ze ceny lecą w dół, akurat SGS trzyma cene od dłuższego czasu

Właśnie myślę o kupnie SGS plus.CHyba,że jest jakiś lepszy od niego ?

lg swift l5 polecam też jak kolega wyżej pare postów kupiłem i nie żaluje

sam aktualnie mam SGS+ i jestem BARDZO zadowolony.

z tych podanych wyżej, to Sola tez fajny telefonik, chyba można brać ;D

Bada mówi sama za siebie...
Miałeś chociaż telefon z badą z wyższej półki (mowa tu o serii S), że tak się na jej temat wypowiadasz. System jest udany i nie "zasrany" reklamami tak jak android miałem telefony i z androidem i z badą i nigdy nie wrócę na androida dlatego, że ma więcej aplikacji. Nokii bym nie polecał nie jest tym samym producentem co przed laty. Rzeczywiście ostatnio sony wypuścił sporo nowości może warto coś z nich wybrać.