Telefon do Gier

Witam bardzo serdecznie

niedługo kończy mi się umowa i będę wybierał nowy telefon jeśli ktoś ma czas niech coś poradzi dzięki Telefon ma być do gier i przeglądania internetu dobrze gdyby bateria też była dobra jak dla nerda Jedyne telefony nad którymi się zastanawiam to
Kazam Thunder 345 LTE 19 zł bo mogę przedłużyć umowę
Nokia Lumia 520/630 3/1 zł J/W
Lg L65/50 w cenie 3 złote J/W
Obecnie Używam jeszcze Samsung Galaxy Mini który nie ma żadnego porównania do tychże telefonów Muzyka/Filmy/Zdjęcia to drugoplanowe potrzeby nie często będę korzystać z tego
Ewentualnie jeżeli znacie coś lepszego to możecie polecić sprawdzę czy dostane to w miarę tanio :) Pozdrawiam

hmm jeśli chodzi o specyfikacje to ten Kazam Thunder wypada najlepiej, ale nie znam marki, więc ciężko mi powiedzieć coś więcej o tym. Lumie 520/630 chodzą na windows phone, więc ciężko tam o "dobre tytuły" tak jak to się ma w przypadku androida

dzięki za odpowiedź ja tez mam wątpliwości do kazama bo całkowicie nie znam marki jeśli możesz to odpowiedz czy Emulatox PSX by poszedł na którymkolwiek z tych telefonów? bo o takie dobre tytuły głównie mi chodzi emulatory bardzo żrą baterie :/ ale to prawda brak dobrego wypełnionego sklepu grami na Lumiach to -

play mi oferuje tylko LG L65 i lumie 530 więc chyba zawężam wybór do 2 telefonów i fioletowego operatora swoją drogą play daje lepsze oferty przenoszącym numer niż PLUS stałym klientom. Ktoś coś o tych 2 wyżej wymieniony modelach napisze ?:>

Witam bardzo serdecznie

niedługo kończy mi się umowa i będę wybierał nowy telefon jeśli ktoś ma czas niech coś poradzi dzięki Telefon ma być do gier i przeglądania internetu dobrze gdyby bateria też była dobra jak dla nerda Jedyne telefony nad którymi się zastanawiam to
Kazam Thunder 345 LTE 19 zł bo mogę przedłużyć umowę
Nokia Lumia 520/630 3/1 zł J/W
Lg L65/50 w cenie 3 złote J/W
Obecnie Używam jeszcze Samsung Galaxy Mini który nie ma żadnego porównania do tychże telefonów Muzyka/Filmy/Zdjęcia to drugoplanowe potrzeby nie często będę korzystać z tego
Ewentualnie jeżeli znacie coś lepszego to możecie polecić sprawdzę czy dostane to w miarę tanio :) Pozdrawiam