Witam, poszukuje telefonu oraz notebooka/laptopa, zacznę od opisania telefonu jakiego poszukuję. Interesuje mnie telefon do 1200zł, ważne żeby robił dobre zdjęcia płynny internet(z tym już chyba nie problem) oraz posiadał dużo pamięci, proszę o opisanie mniejwięcej dlaczego telefon x jest dobry. A notebooka/laptop do 1500 ważne żeby mógł go używać również jako tabletu i żeby płynnie chodziły na nim narzędzia Microsoft bo będę go używać tylko do lekcji, i łatwego korzystania na uczelni. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Telefon i notebook
Gdybyś miał wiecej na telefon to poleciłbym Ci Zenfone 3. Niesamowity telefon. Wygląd premium, aparat świetny, świetny ekran. Mając te 1200 zł warto spojrzeć w kierunku xiaomi albo używane one plus 1/2. Te drugie mają genialne aparaty! Sam używałem dłuższy czas jako dodatkową kamerę w nagraniach. Video 4k, zdjęcia bardzo szczegółowe i zupełnie dobra wydajność. Z reszta O+1 to mój daily phone i naprawdę jestem zadowolony.
Jeśli chodzi o notebooka/laptopa w tej cenie to będzie cieżko o fantastyczną jednostkę. Asus Transformer albo HP Pavilion x2 chyba. Natomiast poszukaj wersji która ma ssd + hdd. 64 gb w takim urządzeniu to mało niestety. Zawsze warto mieć więc dodatkowe hdd.
Jak on chce na uczelnie : HP Steam 13 (bardzo ładny desing - jeśli patrzysz na wygląd), Dell Inspiron 11 3162 - wydajna bateria (co w sumie na uczelnie się przydaje), Asus Transformer Book T100 HA - FU007T (robisz z tego laptopa albo tablet, jest zależne od potrzeb, wydajna bateria. Tylko te wszystkie laptopy nie nadają się do gier. Są to ewidentnie biurowce stworzone do pracy. Jeśli programy będą wymagające to taki laptop ci nie starczy.
Jeżeli chodzi o laptopa to wyłącznie do programów mi on ma służyć bo mam pcta do gier i miałbym prośbę jakbyście mogli to podlinkowac mi ten sprzęt, i dodał bym że chciałbym zakupić ten sprzęt na raty to jakbyście mogli to też wziąć pod uwagę. Dziękuję za pomoc
A my ponownie polecimy to samo
W przypadku tego laptopa 1000 czy 1500 zł większej różnicy nie robi. Gdybyś miał 2 kółka to wtedy można wymyślać w innym wypadku:
Telefon... skoro chcesz kupić na raty więc raczej nie interesują Cię ani używki ani chińskie (świetne od dłuższego czasu) propozycje:
http://www.x-kom.pl/p/334590-smartfon-telefon-huawei-p9-lite-dual-sim-czarny-band-a1.html
Telefon wybrałem asusa zenfone3 dziękuje za doradzenie z tym. Natomiast mam problem z tym laptopem teraz ;/
Wybierz sobie po prostu coś co będzie miało 4 gb ramu i 64 gb. Innej opcji nie ma, szczególnie jeśli szukasz 2w1. Teraz w niektórych sklepach trwa wyprzedaż wiec dostaniesz taniej podobne konstrukcje.
Okej rozumiem. Dziękuje za pomoc.
Witam, poszukuje telefonu oraz notebooka/laptopa, zacznę od opisania telefonu jakiego poszukuję. Interesuje mnie telefon do 1200zł, ważne żeby robił dobre zdjęcia płynny internet(z tym już chyba nie problem) oraz posiadał dużo pamięci, proszę o opisanie mniejwięcej dlaczego telefon x jest dobry. A notebooka/laptop do 1500 ważne żeby mógł go używać również jako tabletu i żeby płynnie chodziły na nim narzędzia Microsoft bo będę go używać tylko do lekcji, i łatwego korzystania na uczelni. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.