Telefon muzyczny

elo. to znowu ja. podobno w samsungu avili odtwarza sie muzyke cicho.. więc szukam telefonu dotykowego i dobrego do muzyki zeby był głosny jakies propozycje?

Moj znajomy ma ten telefon, kiedys pokazal mi, jak on gra i cicho to to nie bylo. Ba, bylo calkiem glosno i kazalem mu sciszyc.

mam avilę pod ręką *moja siostra kupiła* i dla sprawdzenia włączyłem pierwszą lepszą piosenkę. Cóż, cicho to nie jest, całkiem głośny ten głośnik :)

To prawda sam jestem szczęśliwym posiadaczem Avili i jest ona bardzo głośna a jeśli wgramy nowego softa z Orange+pogrzebiemy się w admin menu to jest naprawde super ;] Jedyny minus głośnika w Avili to słaby bass ;[

Poco ci bass w telefonie, telefon jest do dzwonienia, a ty chcesz z Avilą imprezę robić.

Jeśli wracam ze szkoły, i słucham muzy z głośnika (zapomnę słuchawek) to chce mieć komfort słuchania ;] Nic tak nie karci mych uszów jak kawałki Nightwish'a bez basów.

elo. to znowu ja. podobno w samsungu avili odtwarza sie muzyke cicho.. więc szukam telefonu dotykowego i dobrego do muzyki zeby był głosny jakies propozycje?