Telefon na abonament

Wildfire S odradzam telefon jest za mały jak dla mnie wpierw się nim pobaw zanim będziesz żałował SE znów ma tandetna diode przy gnieździe 3.5mm i sprawia wrażenie "plastikowego".

Wildfire S odradzam telefon jest za mały jak dla mnie wpierw się nim pobaw zanim będziesz żałował SE znów ma tandetna diode przy gnieździe 3.5mm i sprawia wrażenie "plastikowego".

W sumie też prawda bo jest wykonany z plastiku, ale podobno jak na tą cene jest to tak wyje****, a jeszcze kumpel go ma i moim zdaniem radzi sobie jak na taki telefon ;).

Jedne z ciekawszych ofert dla osób prywatnych. Dobrze by było jakbyś miał kogoś w rodzince kto prowadzi własną firmę (gospodarstwo rolne też podchodzi), wtedy ceny telefonów i abonamenty są śmieszne - po prostu za cenę np. HTC miałbyś Galaxy II czy coś zbliżone parametrami.

Tyle, że telefon by musiał być wtedy na tamtą osobę, a to raczej nie wchodzi w grę.

A więc tak.Mam w zamiarach sobie wybrać telefon na abonament, ale mam problem, bo się nie znam zbytnio (telefon z t-mobile za 1zł), ale najbardziej zastanawiam się nad :

-Samsung galaxy s2

-HTC wildfire s

-Sony ericsson xperia arc s

-Sony ericsson live with Walkman

-Samsung galaxy s plus

-sony xperia p

A więc tak.Telefon mi ten będzie potrzebny głownie do muzyki, do lepszych gier no i też przyda się do przeglądania internetu.Przyznam, że głównie interesyje mnie samsung galaxy s2.