Telefon na abonament

A więc tak.Mam w zamiarach sobie wybrać telefon na abonament, ale mam problem, bo się nie znam zbytnio (telefon z t-mobile za 1zł), ale najbardziej zastanawiam się nad :

-Samsung galaxy s2

-HTC wildfire s

-Sony ericsson xperia arc s

-Sony ericsson live with Walkman

-Samsung galaxy s plus

-sony xperia p

A więc tak.Telefon mi ten będzie potrzebny głownie do muzyki, do lepszych gier no i też przyda się do przeglądania internetu.Przyznam, że głównie interesyje mnie samsung galaxy s2.

Ja mam Nokie Lumie 500, nie dawno wziąłem, może troszkę stary, ale ma wszystko czego potrzeba, a internecik na symbianie jest szybki

Eska dwójka, lub xperia p.

PS soniaki są solidniejsze :)

Ja mam Nokie Lumie 500, nie dawno wziąłem, może troszkę stary, ale ma wszystko czego potrzeba, a internecik na symbianie jest szybki

W sumie też się nad tym zastanawiałem, ale jak się pytałem ludzi to mówią oni, że nokie mają "zryty" system.

Jak za złotówkę to bierz S2 :P

Zdecydowanie Samsung S 2 jest najlepszy.

1. Samsung Galaxy S2

2. Sony XPERIA P

3. Samsung Galaxy S Plus

*W kolejności od najmocniejszego.

A orientuje się ktoś ile mniej więcej jest abonamentu w tmobile za zł za tego galaxy s2 ?

W sumie też się nad tym zastanawiałem, ale jak się pytałem ludzi to mówią oni, że nokie mają "zryty" system.

Juz mam z 2 miechy ten telefon i jest dobrze, ISO i Android bardziej znane i pewnie lepsze, ale mi działa bardzo szybko net na nokii, a moja Matka ma Galaxy, i muli tam bardziej

Z tych bierz S2, jeżeli Cię stać to dopłać do S3

W sumie zastanawiam się też bardzo nad Sony ericsson live with Walkman.

Jest dobry, ale "walkman" to "hłyt matatingowy". Każdy z tych telefonów inny do słuchania muzyki nadaje się tak samo jak SELWW.

Miałem kiedyś Sony Ericssona w910i i telefon był za***isty jak chyba każdy z tej serii

Nom, ja miałem se k800i i był wyjebany w kosmos :)

@topic musi być dotykowy?

@up

A ja miałem N 3310 i też był wyjebany w kosmos (z resztą tutaj bardziej pasuje niszczył wszechświat).

@topic

1.Galaxy S2

2.X P

3.X Arc

Dla tych co się pytali o abonament to obstawiam że w okolicach 59 złotych, bo taniej S2 za 1 zł w T-Mobile nie ma (przynajmniej z tydzień temu nie było).

@upA ja miałem N 3310 i też był wyjebany w kosmos (z resztą tutaj bardziej pasuje niszczył wszechświat).@topic1.Galaxy S22.X P3.X ArcDla tych co się pytali o abonament to obstawiam że w okolicach 59 złotych, bo taniej S2 za 1 zł w T-Mobile nie ma (przynajmniej z tydzień temu nie było).

Widze, że trtochę wiesz o sieci.A więc tak.Jak najbardziej chciałbym tego Galaxy s2, pisze , że jest za 1zł, ale nie mam pojęcia jaki będzie najtańszy abonament (to będzie mój 1 telefon na abonament z tej sieci..).Więc moje pytanie brzmi.Czy mogę wybrać galaxy s2 i płacić za niego 59,99 miesięcznie ?

@Xasram musi być dotykowy tak musi :P.

@Warcraft947 też go mam, ale się zepsuł.

Sam mam i polecam Galaxy s2. Jedyna jego wada to krótko trzymająca bateria.

Za 100zł S2 w abonamencie 99zł na 30 miesięcy jeżeli dobrze pamiętam, a 500/600zł, gdy na abonament 59,99zł (30 mies.).

uuuuuuuu 100zł miesięcznie to drogo, zwłaszcza , że starsi dają mi już 60zł na treningi, a co myślicie o SE live with walkman ?

Szybkie podsumowanie:

Galaxy Ace

Nazwa oferty---------------------------------------------------------------------------------------Minuty------------------------------------Abonament----------------------Telefon

Urodzinowa oferta z gwarancją najniższej ceny telefonu----------------------------240 minut *-----------------------------49,90 zł----------------------------49 zł

Urodzinowa oferta z gwarancją najniższej ceny telefonu----------------------------400 minut *-----------------------------69,90 zł----------------------------1 zł

Urodzinowa oferta z -''- - z Internetem------------------------------------------------------240 minut *-----------------------------59,90 zł----------------------------1 zł

SE Live with Walkman

Urodzinowa oferta z gwarancją najniższej ceny telefonu----------------------------240 minut *-----------------------------49,90 zł----------------------------1 zł

HTC Wildfire S

Urodzinowa oferta z gwarancją najniższej ceny telefonu----------------------------240 minut *-----------------------------49,90 zł----------------------------149 zł

Urodzinowa oferta z -''- - z Internetem------------------------------------------------------240 minut *-----------------------------59,90 zł----------------------------1 zł

Jedne z ciekawszych ofert dla osób prywatnych. Dobrze by było jakbyś miał kogoś w rodzince kto prowadzi własną firmę (gospodarstwo rolne też podchodzi), wtedy ceny telefonów i abonamenty są śmieszne - po prostu za cenę np. HTC miałbyś Galaxy II czy coś zbliżone parametrami.

PS: Dlaczego forum nie obsługuje tabelek?