Telefon Orange Help

(Nie wiem czy to dobry dział jak coś to proszę o przeniesienie)

Siemka Kupiłem telefon na abonament w orange w taryfie Pelikan i mam 1000 smsów na miesiąc. Już wykorzystałem 1000 smsów wszystkie minuty poszły się kochać. I tera moje zapytanie jak mogę doładować smsy jak mam abonament? Bo ten sms o treści Grosz nie działa na abonamencie tylko na kartę T.T HELP !

Pomyliłeś fora.

Za następne SMS-y po prostu płacisz.

(Nie wiem czy to dobry dział jak coś to proszę o przeniesienie)Siemka Kupiłem telefon na abonament w orange w taryfie Pelikan i mam 1000 smsów na miesiąc. Już wykorzystałem 1000 smsów wszystkie minuty poszły się kochać. I tera moje zapytanie jak mogę doładować smsy jak mam abonament? Bo ten sms o treści Grosz nie działa na abonamencie tylko na kartę T.T HELP !

LOL1 niezły z ciebie psychol by wykorzystac 1000 SMSów zanim upłynął miesiąc. Współczuję tym, których nimi spamujesz.

LOL2 wziąłeś telefon na abonament nie wiedząc co to ten termin oznacza? To nie tylko podwyższona rata za telefon, za który przepłacisz jakieś 2 razy zanim skończy się umowa ale też comiesięczna opłata za każdą minutę i smsa wykorzystanego poza bonusowymi.

LOL3 nie ma tych samych promocji z telefonów na kartę dla abonamentowców.

(Nie wiem czy to dobry dział jak coś to proszę o przeniesienie)

Siemka Kupiłem telefon na abonament w orange w taryfie Pelikan i mam 1000 smsów na miesiąc. Już wykorzystałem 1000 smsów wszystkie minuty poszły się kochać. I tera moje zapytanie jak mogę doładować smsy jak mam abonament? Bo ten sms o treści Grosz nie działa na abonamencie tylko na kartę T.T HELP !