Witam.
Szukam telefonu w cenie około 500zl. Telefon ma służyć głównie do przeglądania neta i jakieś gry. Ekran około 4 cale, android.
W temacie telefonów jestem całkowicie zielony. Jakie modele polecacie i jak mozna to prosze jakis link do sklepu.
Witam.
Szukam telefonu w cenie około 500zl. Telefon ma służyć głównie do przeglądania neta i jakieś gry. Ekran około 4 cale, android.
W temacie telefonów jestem całkowicie zielony. Jakie modele polecacie i jak mozna to prosze jakis link do sklepu.
Xperia E, LG L5?
Xperia Sola
Galaxy Ace 2
Xperia Arc S
Polecam dołożyć 150 zł około i kupić sobie Kruger & Matz Live sam sobie go chwale 4 x 1,2ghz, 1gm ramu, 4,5 cala wyświetlacz nic się nie tnie wszystkie gry chodzą cud miód i orzeszki
Za te pieniądze lepszego nie dostaniesz.
Tutaj masz parametry ze strony :
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/krugermatz/live/KrugerandMatz-Live.html
Dobry też jest Overmax Vertis.
Kolega ma i jest zadowolony.
Mój znajomy tez ma Kruger and Matz Live i tez sobie bardzo chwali.
Xperia Sola. Mam telefon . Polecam strasznie dobry jak na średniaka . Nie zawiesza się , płynnie chodzi Dla mnie bomba
lumia 520, andka do 500zl nie polecam, bo to zalagowane dziadostwo, no chyba ze uzywka. ajfona za tyle nie znajdziesz to zostaje wp, lumia 520 dosc dobra, tyle ze ma ekran roboczny jedynie 3.2cala i brak flesza
Jeszcze się zastanowie ale chyba wybiore kruger&matz live. Dziekuje wszystkim za pomoc i jeszcze jedno pytanie, gdzie najlepiej kupic? allegro?
Za ta cene polecę Ci xperie M
Ja swego czasu miałem HTC Desire C, byłem zadowolony, ogólnie polecam HTC'ki
Na allegro lepiej i taniej niż w salonach czy lombardach
Popatrz na Tablica.pl
Czasami można znaleźć coś dobrego, a taniego.
Ja znalazłem Xperie Sole za 270zł w idealnym stanie, a warta taka z 370zł
Polecam Zopo ZP700 lub ZP780 (ale to juz 5" wiec jest trochę duży )
Witam.