Witam . Potrzebuję pomocy , albo rady odnośnie podanego w temacie telefonu , bo kupiony niedawno , a już mam z nim same problemy .
Po 1 gdy podłączam go do komputera , ten kompletnie go nie widzi : / Szukałem w ustawieniach telefonu , i w kategorii USB znalazłem komunikat "podłączono do ładowarki usb" , ale poza tym że telefon się ładuje to komputer nie reaguje . Kabel nowy , orginalny , dołączony był do telefonu . Próbowałem pobrać jakąś dziwną apkę "aplikacja komputerowa windows phone" żeby przez ten program spróbować się do niego dostać , ale komputer nadal go nie widzi (komunikat "podłącz swój telefon "
Po 2 gdy wchodzę w sklep , wyskakuje komunikat "Wystąpił problem podczas realizacji żądania . Spróbuj ponownie później . Kod błędu dla ciekawskich : 805a8011" . Spróbowanie później nie działa .
Pytanie do was , czy ktoś spotkał się z takimi problemami lub ewentualnie wie jak je rozwiązać . Przywracanie domyślnych ustawień traktuję jako ostateczność , najpierw chcę sprawdzić czy ktoś z forum nie znał by rozwiązania .