Telefon z klapką

Witajcie! Poszukuję jakiegoś fajnego telefoniku z klapką. Nie chcę żadnego smartfona bo jedyne z czego korzystam w telefeonie oprócz kontaktowania się, to Spotify. I teraz mam do was pytanie: Znacie jakiś fajny telefonik z klapką, który posiadałby:

1. Androida (dla odpalenia Spotify)

2. wejście na kartę pamięci do 32gb

3. Nomralne wejście na słuchawki (mini-jack)

W sumie to tyle. Wiem, że z androidem i klapką są jakieś telefoniki, ale nie znam się za bardzo na nich.

ps. byłoby mega super, jakby był jakiś podobny do Motoroli v3! (Super telefonik był)

LG Wine Smart wydaje się jedyną (bez)sensowną opcją.

Jak telefon ma androida, to od razu jest smartfonem. I jedyną opcją właśnie będzie LG Wine Smart. Tylko jedynie już chyba z drugiej ręki byłaby opcja go kupić. Niestety inne telefony tego typu pojawiają się jedynie w Japonii.

telefonik z klapką

giphy.gif

Wine Smart jest chyba obecnie jedyną dobrą opcją.

Mhm, czyli słabo z takimi telefonikami. A te co wychodzą na rynku Japońskim to raczej nie to raczej problem ze zmianą języka byłby nie?

Czy jest możliwośc zakupu jakiegoś telefoniku w japonii i małym kosztem zaimplementowanie w nim języka Polskiego/Angielskiego?

Witajcie! Poszukuję jakiegoś fajnego telefoniku z klapką. Nie chcę żadnego smartfona bo jedyne z czego korzystam w telefeonie oprócz kontaktowania się, to Spotify. I teraz mam do was pytanie: Znacie jakiś fajny telefonik z klapką, który posiadałby:

1. Androida (dla odpalenia Spotify)

2. wejście na kartę pamięci do 32gb

3. Nomralne wejście na słuchawki (mini-jack)

W sumie to tyle. Wiem, że z androidem i klapką są jakieś telefoniki, ale nie znam się za bardzo na nich.

ps. byłoby mega super, jakby był jakiś podobny do Motoroli v3! (Super telefonik był)