Witam ,aktualnie mam zamiar kupić telefon. najbardziej interesuje mnie telefon qwerty (wygląd coś jak Nokia C3) Cena do 450 zł
Telefon
Witam ,aktualnie mam zamiar kupić telefon. najbardziej interesuje mnie telefon qwerty (wygląd coś jak Nokia C3) Cena do 450 zł
Dziabnij jakiegoś używanego BlackBerry, a jak nie to SE P1i (staruszek z Symbianem UIQ), ale możliwości większe niż nie jeden nowy fon; bądź Nokia E71/E72, ew. E55
Polecam N97 mini obecnie uzywam n8 i jestem prze zadowolony ale z tamtego tez bylem
Samsung Corby ? Tani Wi-fi i troche czegos tam
Wnioskuję, że masz na myśli telefon z klawiaturą sprzętową. Z nowszych mógłbyś wziąć pod uwagę Samsunga Wave 533 i Corby Pro (ten pierwszy ma względnie lepsze parametry).
Jeszcze mógłbyś spróbować wychaczyć Sony Ericssona X10 mini, ale w tej cenie tylko używki.
Ze starszych fonów, te wcześniej wymienione przez innych użytkowników, dodam do tego Nokię 9300 i 5510, ale to są już sędziwe staruszki.
a co sądzicie o telefonie nokia x2-00
Unikaj Symbrianow i zaufaj Androidowi . Sama Nokia sie wycofuje z Symbriana
. A jak juz koniecznie chcesz Nokie to chyba ta C5 czy C6 jest z qwerty i kosztuje cos kolo 500zl.