Witam mam zamiar zakupic smartfona albo telefon jednak nie jestem na bierzaco z nowosciami czy moglby ktos przedstawic i porownac telefony ktore sa aktualnie w dobrej jakosci i zaproponowac kupno jednego z nich bylbym wdzieczny pozdrawiam
Telefon
Jaki przedział cenowy Cię interesuje i co masz zamiar na tym smartfonie robić?
Przedzial Cenowy w granicach 1 000 -2 000 mysle ze najwiecej bo klade nacisk na rozne typu gry na androida i szybkosc wysylania wiadomosci to by mnie najbardziej interesowalo
Nexus 5 wersja 32 Gb
LG G2/HTC One (za 2 tyg premiera M8) /Nexus 5 - wydajnościowo na bardzo podobnym poziomie - cenowo niżej niż 2k.
Galaxy nie polecam, już 2 modele to odgrzewany kotlet. Sam sprzedałem IV, bo się zawiodłem. V miałem w ręku kilka razy, po używaniu HTC One, nie mogłem znieść wykonania obudowy, jest tragiczna.
za 1600zł możesz mieć nowego i bardzo dobrego LG Optimus G2
LG G2/HTC One (za 2 tyg premiera M8) /Nexus 5 - wydajnościowo na bardzo podobnym poziomie - cenowo niżej niż 2k. Galaxy nie polecam, już 2 modele to odgrzewany kotlet. Sam sprzedałem IV, bo się zawiodłem. V miałem w ręku kilka razy, po używaniu HTC One, nie mogłem znieść wykonania obudowy, jest tragiczna.
Mówisz o Galaxy S5? Przecież on jeszcze nie wyszedł, to jak mogłeś mieć go w rękach? Niech pan nie plecie, jak nie wie, bo w oczy daje~
Najlepszym wyborem będzie chyba Nexus 5, który wydajnością przebija każdy inny model - zaletą jest czysty android, bez beznadziejnych nakładek, dzięki czemu praca na nim to czysta przyjemność. Nie ma też problemów z powolnym zapychaniem systemu, gdzie większość innych telefonów, nawet budżetowych, po jakimś czasie użytkowania znacznie zwalnia.
Mówisz o Galaxy S5? Przecież on jeszcze nie wyszedł, to jak mogłeś mieć go w rękach? Niech pan nie plecie, jak nie wie, bo w oczy daje~
Targi MWC 2014. Także nie prezentuj tutaj swojej niewiedzy, "bo w oczy daje".
Pozdrawiam
Najwartościowsze telefony w tym przedziale zaliczyłbym
HTC ONE
SAMSUNG NOTE 3
LG G2
NEXUS 5
Z poza Androida to iPhone 5 + Jailbreaka byś sobie zrobił.
Ewentualnie Lumię lecz tam jeszcze bieda w sklepie ;-)
Osobiście korzystam z iPhone 5 i jestem bardzo zadowolony. Miałem 5s lecz nie widzę potrzeby mieć go ze względu na brak różnic.
Dwa miesiące temu kupiłem sobie Note 3 i powiem, że nie żałuję i polecam gorąco!
Zapominacie o Sony Z1 albo mniejszym (równie wydajnym) Z1 Compact.
jako uzytkownik iphone 5s moge go serdecznie polecic. zero scin, nie to co android po kilku miesiacach scina jak szalony. predkosc wysylania wiadomosci, emaili, otwierania plikow no po prostu poezja. jezeli patrzac na podzespoly to wedlug mnie najlepiej wypada xperia z2 telefon w przedsprzedazy jakos 2800 procek snapdragon 801 2,30ghz 3gb ramu bateria 3200 mAh ekran 5,20" takze elegancko sie prezentuje. tak jak poprzednicy pisali rowniez proponuje galaxy note 3 i lg g2. note jest zauwazalnie wiekszy ale i drozszy. jezeli budzet w granicach 2000 no to chyba lg g2 bije na glowe wszystkie inne telefony.(oprocz iphone hehe ale co kto woli)
za 1300 zł masz s3 samsunga
Witam mam zamiar zakupic smartfona albo telefon jednak nie jestem na bierzaco z nowosciami czy moglby ktos przedstawic i porownac telefony ktore sa aktualnie w dobrej jakosci i zaproponowac kupno jednego z nich bylbym wdzieczny pozdrawiam