Telefon

witam.

Przymierzam sie do kupna telefonu .

I mam dylemat pomiędzy htc one S,a Xperią T, a Xperią L

Który z tych telefonów jest lepszy ?
Telefon służył by mi do dzwonienia internetu i muzyki chociaż fajnie by było jakby aparat miał też porządny ;)

lepiej poszukaj coś dobrego z chin, ewentualnie z chin, ale z oficjalną sprzedażą w polandii

http://ioceanpolska.pl/ - x7hd to bardzo dobry sprzęt z dualsimem, w drugiego slota możesz sobie aero2 włożyć, testów itp jest od groma, bo to bardzo popularny sprzęt. Można sobie też dokupić w ich sklepie większą baterię jakby ktoś potrzebował

Dla osób, które chcą bardzo dobry telefon w dość niskiej cenie, a boją się same kupować z chin, to będzie strzał w 10, gwarancja na miejscu robi swoje (12 miesięcy, ale zostaje jeszcze rękojmia):)

ew. możesz szukać też na zopotel i jiayu polska, ale mało z nich obsługuje 3g na 900mhz, więc aero2 nie będzie na wiekszości z nich

nie chce z chin interesują mnie 3 modele które wymieniłem powyżej ;)

Według mnie Xperia T

Ja bym brał Xperie L ;) miałem z nią styczność i telefon pierwsza liga.

Pierwszy raz właśnie na tym telefonie zobaczyłem, że śmiganie po internecie jest przyjemne.

Sam posiadam Xperie L i jestem bardzo zadowolony, ale ty podałeś też Xperie T która ma lepsze specyfikacje niż L'ka więc to w jej stronę bym się skłaniał.

Witam, sam posiadałem Xperie T telefon świetny, zdjęcia fenomenalne, filmy na nim ogląda się wyśmienicie, dzisiaj go sprzedałem za 650 zł :) więc polecam ten telefon

A co powiecie o HTC one S ?

T- wieksza od s i l ;) to chyba tyle...niczym sie praktycznie nie roznia procz wielkosci taka jest prawda telefon z 1gb ram to telefon z 1 gb ram i tyle - patrz gdzie jest najnowszya ndroid i ktory dostanie 4,4,2

Z tego co wiem wyświetlacze mają całkiem całkiem, najbardziej chyba mnie T przekonuje i chyba sie na nią skusze ;)

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6534/7009/5939/0/

Xperia T> One S> Xperia L

Mam Xperie T od ponad roku i działa bez szwanku, polecam z całego serca :) Tylko nie bierz wersji od Orange bo mają poblokowany bootloader bez możliwości odblokowania aktualnie :/

Znalazłem jeszcze LG l9 i l9 II
warto ?

ja mam HTC one s i jak dla mnie jest super, kolega ma tez Wildfire i jakoś nawet bardziej podoba mi sie od mojego :D

Zaciekawił mnie jeszcze oprócz lg l9 chyba polski telefon kruger&matz live ma ktos taki ?

witam.

Przymierzam sie do kupna telefonu .

I mam dylemat pomiędzy htc one S,a Xperią T, a Xperią L

Który z tych telefonów jest lepszy ?
Telefon służył by mi do dzwonienia internetu i muzyki chociaż fajnie by było jakby aparat miał też porządny ;)