Telefon

A od Xperi M nie jest lepsza Xperia L? Ciut starsza, ale ma lepsze prawie wszystko.Ja wyciągłem igłe za 350 używaną miesiąc.

Znalazłem za 300zł używkę, na zdjęciach wygląda na zadbaną oraz posiada gwarancję do 23 października. Brać?

Drodzy forumowicze , sorki że się wtrącam - a czy ktoś może powiedzieć coś o tej lumii ? jakieś wrażenia, cokolwiek ?

Ja mam L-kę juz sporo czasu i jestem na prawdę zadowolony. Może nie używam jej do nie wiadomo czego, jakieś gry, zwykle użytkowanie ale jak na razie telefon nie zawodzi.

Tu masz linka do motorli. :)http://allegro.pl/motorola-moto-g-xt1032-8gb-sklep-katowice-i4957092833.html

Nie polecam kupowania używanych telefonów, sam miałem kilka i zawsze coś było z nimi nie tak.

Sony Xperia L używka za 300 zł

LG l65 używka za 250 zł

Co wybrać?

Ja osobiście wybrałbym właśnie Xperie.

Osobiście brałbym Xperię (mam sentyment do tego telefonu) :)

Lke bierz

Super telefon. Odpalisz na nim wszystko. Przykładowo World of Tanks śmiga w 30fpsach.

Mam go i polecam.

A xperia nie ma słabszego procesora niż LG L65?

A xperia nie ma słabszego procesora niż LG L65?

Owszem jednak wydaje mi się, że jest lepiej wykonana. Po za tym w smartfonach LG często pada przycisk power.

Lka ma lepszy układ graficzny co daje mu przewagę. A procesor zawsze można podkręcić.

Najlepiej wybierz tego, który bardziej ci się podoba.

Na Lce można wykręcić do 1,7 GHz na rdzeń. :P

Smartfon potrzebny jest mi głównie do internetu, choć czasami chciałbym pograć w jakieś gry np. gta 3 i stąd pytanie czy na obydwu tych telefonach nie będzie żadnych lagów itp.?

Jeśli masz do wyboru L a M, bierz Xperię L. Jest to lepszy telefon klasowo od zwykłej M-ki.

Jeśli masz do wyboru L a M, bierz Xperię L. Jest to lepszy telefon klasowo od zwykłej M-ki.

Znaczy mam tez niezłą ofertę na Lg L65 i stąd pytanie czy telefon będzie się lagował podczas grania np. w gta 3?

Smartfon potrzebny jest mi głównie do internetu, choć czasami chciałbym pograć w jakieś gry np. gta 3 i stąd pytanie czy na obydwu tych telefonach nie będzie żadnych lagów itp.?

Nie powinno być o ile nie zasyfisz telefonu, durnymi programami

Na Lce GTA SA chodzi bardzo dobrze, nic nie tnie.

Dziwi mnie że nikt nie polecił starego, dobrego S2. Bardzo popularny, stosunkowo tani i wydajny. Jest na niego pełno custom romów więc możesz sobie wgrać najnowszego androida. Używkę wyrwiesz za 2 setki z hakiem.

Pozdrawiam, Chrum :)

To chyba ostanie pytanie: Czy L-ka posiada flasha (gify się odtwarzają? filmiki w przeglądarce?) ?

Wszedłem przez Chrome na Lce w ten temat i Pan Murzyn w mojej sygnaturze cyckami rusza. Filmy przez Chrome działają, oglądam coś co wieczór na cda.

Najlepiej pooglądaj sobie recenzje itd... Jeśli jest to zakup na długi czas.