Telefon

Hej.

Który telefon najbardziej się opłaca?

Nokia Lumia 630 używana za ~350 zł

Motorola razr xt 910 16gb używana za ~379 zł

Huawei Ascend G510 używana za ~320 zł

HTC one S używana za ~400 zł

LG l65 nowy za ~370zł

(Jeśli znacie jakieś dobre smartfony o podobnej cenie i parametrach prosiłbym o podanie linka :) )

Sony xperia M nowy ~339 zł http://allegro.pl/kolorowy-sony-xperia-m-c1905-5mpix-4-0-pl-i4955525498.html

Sony xperia M nowy ~339 zł http://allegro.pl/kolorowy-sony-xperia-m-c1905-5mpix-4-0-pl-i4955525498.html

Dzięki za szybką odpowiedź, kolejny telefon i coraz większy dylemat.

Ja poleciłem Ci M-kę bo codziennie naprawiam kilka takich. I jak na mój gust to nie jest awaryjna.

Edit: Jakbyś kupił przypadkiem to uważaj na wejście USB od ładowania bo najczęściej przychodzi właśnie na to.

Ja od siebie polecam ASUS Zenfone 4 koszt 499 ale naprawdę dobry telefon jednak jeśli taka cena nie wchodzi w grę to polecony już wczesniej Sony Xperia M, gdyż mam bardzo dobre wspomnienia z nim związane.

Ja poleciłem Ci M-kę bo codziennie naprawiam kilka takich. I jak na mój gust to nie jest awaryjna. Edit: Jakbyś kupił przypadkiem to uważaj na wejście USB od ładowania bo najczęściej przychodzi właśnie na to.

Nie wiem dlaczego, ale boję się kupować na tamtej aukcji ponieważ mam złe wspomnienia z allegro i zauważyłem że jest tylko możliwa płatność z góry. Choć komentarze są w większości pozytywne, nie wiem co o tym myśleć...

Nie wiem dlaczego, ale boję się kupować na tamtej aukcji ponieważ mam złe wspomnienia z allegro i zauważyłem że jest tylko możliwa płatność z góry. Choć komentarze są w większości pozytywne, nie wiem co o tym myśleć...

Ale czego się bać? Paczka nie dojdzie, allegro oddaje ci kasę. Tak się teraz kupuje przez neta. Płacąc z góry. Cena dlatego niska, bo omijasz pośredników. Jeśli chcesz w PL płacisz dodatkowo marżę.

polecam ci HTC posiadam swoj juz ponad 5 lat i jestem zadowolona z tej firmy, mialam wczesniej motorolle tez ok, ale HTC bije ja na glowe :) Wiec kolejny jaki kupie tez bedzie z htc :P

Ja poleciłem Ci M-kę bo codziennie naprawiam kilka takich. I jak na mój gust to nie jest awaryjna.

Cóż za ironia :) sry za spam :P

Najbardziej myślę nad LG l65 i o Xperii M ponieważ są nowe i w dobrej cenie.

Który z nich polecacie, a może powinienem się zainteresować innymi modelami z mojej listy?

Bierz Xperie M albo Moto G.

W tej cenie raczej nic lepszego nie wyrwiesz.

Bierz Xperie M albo Moto G.W tej cenie raczej nic lepszego nie wyrwiesz.

Słyszałem o Motoroli Moto G, ale na każdej stronie jest tylko 2 generacja tego telefonu która kosztuje ~800 zł...

ja nie wiem, co wy wszyscy macie z tymi xperiami, to są badziewne telefony, jedyny model który im się udał to "Z", procesory słabej generacji, gdzie za cenę tej xperii weźmiesz o wiele lepszego LG, moto, Samsunga, HTC lub Alcatela, w tych telefonach producenci stosują dobre i wydajne procesory i układy graficzne, o wiele bardziej wydajniejsze niż te, które sa zastosowane w xperiach typu: M,T,J i kij wie jakie jeszcze..

Bierz HTC one S

dokładnie !

HTC one S, LG l65 lub SGS2

Myphone cube 5 cali 1 gb ram kit kat 4.4... za 400zl kupisz uzywke na llegro

Myphone cube 5 cali 1 gb ram kit kat 4.4... za 400zl kupisz uzywke na llegro

Powiem że jest niezły, ale dla mnie za duży. Szukam telefonu najlepiej do 4.5 cala.

A co myślicie o tym lg l65? Opłaca się? Polecacie?

Tylko i wylacznie HTS one S ;) nowke wyrwiesz za 500 zeta ( ta lepsza wersie z snapdragonem 4) ;) niema tandetnej obudowy jak samsungi oraz jak dlamnie ogromny + ma amoleda

A od Xperi M nie jest lepsza Xperia L? Ciut starsza, ale ma lepsze prawie wszystko.

Ja wyciągłem igłe za 350 używaną miesiąc.