Witam, planuję zmienić telefon wraz z końcem umowy. Umowa może być podpisana u dowolnego polskiego operatora, zarówno na osobę jak i w ofercie dla firm. Zastanawiam się nad iPhone 5S, lecz nie wiem czy warto. Kwota do 1800 zł.
Telefon
W cenie 1,8k spokojnie wybierz tak na prawdę co ci odpowiada. Ciężko tu wskazać konkretny model(HTC ONE M8 wydaje się być dobrym wyborem). iPhone 5S po aktualizacjach do najnowszego softu już nie jest tak pięknie - jest zwyczajnie przestarzały, a patrząc na to co ma mieć 6S (następca 6 i 6 Plus), właśnie kończy się era telefonów, które nigdy nie zamulają ;-; (ps. dziewczyna używa 5S, sam posiadam 6 Plus, ale po zakupie tableta NVIDIA Shield i aktualizacji do Androida 5.0 przyznam szczerze, że jest super)
Nie bierz żadnego iPhone'a! Sam posiadam i jestem zawiedziony. Od siebie poleciłbym Sony Xperia Z3. Iphone jest strasznie przereklamowany - sam kilka lat temu poleciałem na tą markę bo myślałem że jest premium - a to zwykły shit.
iPhone 5S po aktualizacjach do najnowszego softu już nie jest tak pięknie - jest zwyczajnie przestarzały, a patrząc na to co ma mieć 6S (następca 6 i 6 Plus), właśnie kończy się era telefonów, które nigdy nie zamulają
Witam, planuję zmienić telefon wraz z końcem umowy. Umowa może być podpisana u dowolnego polskiego operatora, zarówno na osobę jak i w ofercie dla firm. Zastanawiam się nad iPhone 5S, lecz nie wiem czy warto. Kwota do 1800 zł.