Telefonik-Problem z NETEM

Witam

Mam Kumpele ktora ma problem z Netem na Phonie,niestety ne wiem o co dokladnie chodzi,wiem tylko tyle ze:

*Wykupiła pakiet i "cos" Jej nie smiga ;)

*Nie wiem czy chodzi o to ze przegladarka nie chce sie wlonczyc czy moze o to ze choc ma wykupiony pakiet to zzera jej kase ;)

Pytanie jest proste co proponujecie zrobic??

Ps.Zadna POMOCA,nie pogardze :D

Ps2.Radzcie co do obu problemow tzn.Co radzicie zrobic jesli zzera kase a co jesli przegladarka sie nie uruchamia ;)

WitamMam Kumpele ktora ma problem z Netem na Phonie,niestety ne wiem o co dokladnie chodzi,wiem tylko tyle ze:*Wykupiła pakiet i "cos" Jej nie smiga *Nie wiem czy chodzi o to ze przegladarka nie chce sie wlonczyc czy moze o to ze choc ma wykupiony pakiet to zzera jej kase Pytanie jest proste co proponujecie zrobic??Ps.Zadna POMOCA,nie pogardze Ps2.Radzcie co do obu problemow tzn.Co radzicie zrobic jesli zzera kase a co jesli przegladarka sie nie uruchamia

"Pytanie jest proste ...." ale opis problemu debilny:) wszyscy wiedza o jaka siec chodzi , o jaki pakiet, ba nawet modelu telefonu nie podales i ty chcesz pomocy, jak nie ma zadnych danych ? i radze kupic slownik ort ( wlonczyc ? choc ? :)

Najpierw zapytaj kumpele o podstawowe dane, i dokładny opis problemu, bo tak samo mogłeś napisać: Coś mi nie działa na telefonie, moglibyście mi w tym pomóc.

Witam

Mam Kumpele ktora ma problem z Netem na Phonie,niestety ne wiem o co dokladnie chodzi,wiem tylko tyle ze:

*Wykupiła pakiet i "cos" Jej nie smiga ;)

*Nie wiem czy chodzi o to ze przegladarka nie chce sie wlonczyc czy moze o to ze choc ma wykupiony pakiet to zzera jej kase ;)

Pytanie jest proste co proponujecie zrobic??

Ps.Zadna POMOCA,nie pogardze :D

Ps2.Radzcie co do obu problemow tzn.Co radzicie zrobic jesli zzera kase a co jesli przegladarka sie nie uruchamia ;)