Tell to friend

Panowie mam pytanie. Czy ktoś z was posiada może jeszcze wolny kod z tell to friend ? Bardzo by mi się ten kod przydał a po zakończeniu triala gra zostanie na pewno zakupiona więc jeżeli będą jakieś bonusy za to to na pewno taka osoba coś otrzyma. Byłbym wdzięczny jakby ktoś się podzielił i wysłał na priva pozdrawiam.

Dołączam się do prośby. Również mam zamiar wykupić po trial'u konto, a nawet dwa, bo jeszcze brat. Proszę o kontakt tutaj na PW, email: smentol@gmail.com lub GG: 8018888

Pozdrawiam i z góry dziękuję :)

EDIT: Już nie potrzebuje

również poszukuję takiego klucza, gdyby ktoś miał to proszę o info na pw :)

Witam .

Z miłą chęcią przygarnę kluczyk na siedmiodniowy trial do Tera Online, bo chcialbym sie przekonac najpierw zanim kupie bo ostatnio bardzo sie zawiodlem na Star wars a niechcialbym ponownie wydac pieniedzy w bloto.

Jeśli by się taka osoba pojawiła proszę o info na maila kirios911@gmail.com bądź na gg 1592357

Z góry dziękuję!

Witam .Z miłą chęcią przygarnę kluczyk na siedmiodniowy trial do Tera Online, bo chcialbym sie przekonac najpierw zanim kupie bo ostatnio bardzo sie zawiodlem na Star wars a niechcialbym ponownie wydac pieniedzy w bloto.Jeśli by się taka osoba pojawiła proszę o info na maila kirios911@gmail.com bądź na gg 1592357Z góry dziękuję!

Twój temat połączyłem z poprzednim, bo też szukasz osoby, która umożliwiłaby Ci traila. :)

Dolaczam sie do proźby, chce zobaczyc czy komputer da rade;)

Jeśli ktoś ma kluczyk do Tery dostępny, to poproszę o odezwanie się do mnie na PW lub na gg : 39010188

Po tych 7 dniach zapewne kupię Tere i napewno będziesz miał bonusy z tego w przyszłosci :)

tez sie podpisze chce kupic gre ale wole zobaczyc co i jak najpier na beci gralem za krotko bo rozdalem klucze

Spytam tutaj jesli mozna. Dostalem od ziomka klucz przedwczoraj, jednak nie wiedzielismy, ze nie moze byc on dodany na konto z bety. Wie ktos moze czy da sie to jakos odwrocic, bo szkoda marnowac klucz ; /

Witam chciałbym kupić Tere ale na początku bym chciał zagrać triala jeśli ktoś jeszcze posiada klucz i chciałby sie nim podzielić to bardzo bym prosił o wysłanie go na maila junk331@wp.pl z góry thx

ja mam, ale masz 1 post i dołączyłeś dziś jeśli jesteś kolejny trollem który będzie spamował w tera o wowie i gw2 to raczej nie, bo jest już troche ludzi co graja na kulczyku i trują na globalnych chacie o tym

Graba bardzo ci dziękuje za możliwość spróbowania zagrania w tą wspaniałą gre :) Pozdrowienia

mam kod na 7-miodniowy trial. Jak ktos chce to PW!*

*Telekomunikacja Polska oznajmia, ze cena uslugi od dnia 14.05.2012 wynosi 3.50 (slownie: CZYPIENDZIESIONT)brutto. :)

Bardzo proszę o klucz trial do Tery, żeby spróbować zagrać. Zastanawiam się nad kupnem. Z góry dziękuję i proszę o PW lub na maila klosio93@gmail.com Bez wątpienia odwdzięczę się w jakiś sposób:)

Jeśli byłby klucz, z chęcią wezmę. Pozdrawiam

siemka, ja tez bym poprosil o klucz trial bo jak chyba kazdy bym chcial sprobowac tej gry.(2pepe3@gmail.com) z gory dzieki

Lol, nie wiem ile tych kluczy tam mam,

Edit

a lipa jeden klucz na jedno konto wiec ja już się nie mam czym się podzielić

Zanim kupię grę, najpierw chciałbym zobaczyć, czy warto, więc jeśli ktoś ma jeszcze kluczyk, bardzo prosiłbym o kontak na pw :)

Jakby ktoś miał na zbyciu kod chętnie bym zobaczył czy warto kupić.