Temat dla bufonów w dziale pochwal się

Aby połechtać swoje niewyparzone ego zrobiłem sobie test na iloraz inteligencji na stronie http://www.intelligentelite.com

Mój wynik to 149, a wasz? :D

bell-iq-149.png?width=300

BTW. Uprzedzam posty o treści jaki to jestem beznadziejny że się tym chwalę:

1. To dział "Pochwal się"

2. Testy IQ są tak niedokładne, że równie dobrze mogę mieć połowę z tego. Przynajmniej ja nie wierzę by inteligencję dało się zmierzyć liczbami.

A mnie to nigdy nie jaralo i nigdy tez nie wezme w czyms podobnym udzialu. Testy IQ zle mi sie kojarza, a to z tego wzgledu, ze mialem w dziecinstwie kolege, ktory taki test sobie zrobil. Mial dobry wynik i potem puszyl sie po szkole. Wiem, wiem, to byl tylko dzieciak, ale ja sie zrazilem i jakis uraz mi zostal, przez co takie testy sa dla mnie czym, co uzywane jest po to, aby sie dowartosciowac. Nie mowie, ze Ty tak robisz, ot, moj maly uraz.

Hmm, ciekawe - ja mam 132. Mieszczę się w tych 2%. Ja też uważam, że czegoś takiego nie da się zmierzyć liczbami, zawsze jest ten spory margines błędu statystycznego. Wahania rzędu 15-20pkt to jednak dużo.

Testy IQ? Równie dobrze mogę zmierzyć temperaturę człowieka słuchem -_-

Mozna miec 200 iq i byc glupim jak but. Sztuka z tego zrobic uzytek. Iq jest tylko wyznacznikiem norm spolecznych i zdolnosci kojarzenia. Mensa kiedys ( teraz tez) byla takim wykladnikiem yntelygentow. Ba, nawet Doda tam nalezy.

Sztuka umiec wykorzystac inteligencje i byc madrym ;)

Podsumowanie wyniku: IQ = 72

ja to pie^^

Ja się nawet nie dziwie ;] ^

Moje IQ=142. Ale jakoś nie uważam się za ponad przeciętnie inteligentnego.

Ja ogólnie lubię testy, fajnie się to rozwiązuje. To nie są do końca testy na inteligencje tylko na spostrzeganie i trzeźwe myślenie.

IQ = 73

przy naciskaniu obojętnie jakiego buttona. Naprawdę takie testy to tylko najwięksi inteligenci mogą wymyślić.

Ja mam 116

Czyli Krige ma większego farta niż xplode IQ ;)

133

Czyli Krige ma większego farta niż xplode IQ

Owned xD

Przede wszystkim to jest bardziej test na logiczne myślenie niż na inteligencję.

Też spróbowałem randomowych odpowiedzi. IQ = 95.

Przy moim farcie możecie do mnie strzelać z pistoletu. Pocisk zatrzyma się przede mną i wróci z powrotem do lufy.

Podsumowanie wyniku: IQ = 70

Buhaha PRO znudziło się mi to w połowie więc byle co poklikałem.

Po 1 pytaniu odechciało mi się dalej robić po prostu mnie to nudzi wolał bym zrobić sobie prawdziwy test IQ niż taki internetowy

Po 1 pytaniu odechciało mi się dalej robić po prostu mnie to nudzi wolał bym zrobić sobie prawdziwy test IQ niż taki internetowy

Lol... A co to za różnica? Oba są tak samo wiarygodne.

152..? Uważam się za całkiem kumatego gościa, ale chyba źle mi przeliczyło.

152..? Uważam się za całkiem kumatego gościa, ale chyba źle mi przeliczyło.

Lol? Pokaż jak to wygląda na wykresie? Człowieku jesteś poza skalą xD

Lol? Pokaż jak to wygląda na wykresie? Człowieku jesteś poza skalą xD

Czyli prawie pewne jest,że mi źle policzyło(albo popsułem system!!).