Temat do zamknięcia
Temat do zamknięcia
" od prawie 2 lat ciężko pracuję " Wybacz ale po twoich filmach nie za bardzo wyglada abys nad nimi "dlugo" pracowal .... Zrobione od tak na byle by bylo . Nawet taka podstawa jak audio nie jest obriobiona ( slychac szumy , trzaski itd ) nie wspominajac o reszcie ... Nie robisz praktycznie nic z nagraniem po za przerenderowaniem i nazywasz to ciezka praca?
Czytaj ze zrozumieniem, mając na myśli praca nie mówiłem o pracy poświęconej na filmy.
Po pierwsze kazdy cieko pracuje na swoje "przezycie" . Nie jestes wyjatkowy . A po drugie wracajac do meritum. Cchesz wsparcie na cos co robisz na "odpeirdziel" ... Nie robiac nic po za samym nagraniem materialu i wrzucenie go do renderingu ... Zero jakiekolwiek obrobki nagrania , zero obrobki audio ...
Nie zamierzam się sprzeczać.
Nie zgodzę się natomiast, że zrobione na odpierdziel, bardziej wyszedł tu brak doświadczenia, ponieważ starałem się polepszyć jakość nagrań, ale nie da się ogarnąć wszystkiego po kilku pierwszych próbach
Szanuję Twoje zdanie, lubię konstruktywną krytykę i przyjmuję ją na klatę, Twoja nie do końca jest takową, ale mimo wszystko zgadzam się z Tobą.
Nie twierdze, że jestem wyjątkowy.
Nie wiem jak inni forumowicze ale ja no-name'a wspierać nie będę, nie znam gościa i nie mam pewności że ktoś taki nie przeznaczy tej kwoty na wycieczke na Seszele
Prawda jest taka że każdy Janusz może napisać że zbiera na X cel. równie dobrze ja mogę napisać że zbieram na przeszczep mózgu by móc się nawrócić
Nie wiem jak inni forumowicze ale ja no-name'a wspierać nie będę, nie znam gościa i nie mam pewności że ktoś taki nie przeznaczy tej kwoty na wycieczke na Seszele Prawda jest taka że każdy Janusz może napisać że zbiera na X cel. równie dobrze ja mogę napisać że zbieram na przeszczep mózgu by móc się nawrócić
Zgadza się i rozumiem Twoje wątpliwości.
Co do no-name to każdy zaczynał z tej pozycji..
Jeśli z kolei chodzi o przeszczep mózgu to warto spróbować
Chcesz zainwestować czyjeś pieniądze w coś, co nie ma przyszłości. Nie masz bazy (użytkowników), widać że nie masz też specjalnie umiejętności. Oczekujesz, że ktoś sfinansuje Twoje studio do grania w gry komputerowe, bo chcesz je mieć. Pomysł jest całkowicie bez sensu, każdy w życiu ma jakieś hobby, każdy w życiu chciałby coś robić, ale większość ludzi dociera do tego własnym wysiłkiem a nie żebraniem. Jak chcesz nagrywać, to nagrywaj. Nawet z gówno mikrofonu da się przy odrobinie pracy zrobić perełkę, a komputer to mała przeszkoda, dopierasz takie gry, które działają. W nagrywaniu liczy się osoba, nie sprzęt. Ty niestety pokazujesz, że nie masz charyzmy i samozaparcia.
Myślisz, że wydasz na sprzęt i od razu wszystko wystrzeli, staniesz się bogaty, rzucisz pracę. Prawda jest jednak taka, że aktualnie większość miejsc jest już zaklepane i chcąc cokolwiek osiągnąć musisz wyjść z czymś świeżym i nowym. Ewentualnie posiadać plecy
Temat do zamknięcia