Temu nie dogodzisz

Siemka wszystkim ;) może na początek coś o mnie jestem 20 letnim studentem z racji dużej ilości wolnego czasu dostaje bzika z nudów ostatnie dni spędziłem poszukując,pobierając,sprawdzając wszelkie mmo dla mnie dostępne jednak kompletnie NIC mnie nie zaciekawiło na więcej niż pare godzin-dni .Pytanie więc do was co mi polecicie może być to gra nowa jak i stara najlepiej niezbyt rozbudowana oraz sprzyjająca nowym graczą oraz chce się bawić równie dobrze na 1 poziomie jak i na ostatnich (chce uniknąć gier gdzie zabawa zaczyna się na lvl capie jestem typem osoby , która lubi expic ) co do moich preferencji lubuje się w RPG ale nie pogardzę innymi .

Nie obrażę się także jeśli znajdzie się osoba czy też parę osób do wspólnej gry(może tego brakowało mi do szczęscia :D ) .

co do mojego sprzętu

procesor : Intel i3-e110M

grafika :AMD Radeon 8600M

ram: 8GB

Oto lista mmo które sprawdziłem przez ostatnie dni(było tego tak wiele że mogło mi coś umknąć):

-Revelation online

-mu legends

-wszelkie blizzardowe tytuły

-gw2

-b&s

-nostale

-metin2(privy jeśli chodzi o global to nie mam pojęcia czy jest w ogóle warto)

-dekaron

-lol

-paladins

-poe

-margonem

-aion

-tera

-eso

-bdo

-maplestory

-FF

-ROM(arcadia , co do serwera GF poprostu nie)

-4story

-cabal/cabal 2

Na obecną chwile nie jestem w stanie sobie przypomnieć więcej

Licze na wasze odpowiedzi ;) Dzięki że zajrzeliście ^^

Skoro nie chcesz expic to chyba wszelkie rpg odpada, nie przypominam sobie zadnego dobrego ktore by nie zaczynalo sie na lvl capie, chyba ze GW2 ktore Ci jak mowisz nie podeszlo.

Moze smite? Moba z widoku trzeciej osoby.

Jesli Ci PC pociagnie to moze GTA V online?

Co prawda nie chcesz gry ktora sie zaczyna na lvl capie ale jakbys kupil WoWa z najnowszym dodatkiem to masz lvl100 boosta (czyli expisz tylko 10 lvli do capu)

Nie wiem jakie masz podejscie do strzelanek, ale widze nie sprobowales zadnej - Overwatch, CS:GO warte polecenia. Oprocz tego jest jeszcze Tom Clancy's Rainbow Six Siege, H1Z1 lub Battleground Player Unknown (czy cos takiego)

No i jeszcze ostatni pomysl jaki mam to EVE Online jesli lubisz latanie w kosmosie, a jesli permadeath i dlugie lata farmienia Ci nie podchodza to jest tez softcorowa Battlestar Galactica

W TESO jest skalowanie poziomów. Od początku możesz robić sobie cały content i wtopić się w historie później, jak Ci się spodoba. Gra jest B2P.

Ups, mój błąd, przepraszam

koledzy chyba mają problemy z czytaniem. prolee93 - "jestem typem osoby, która lubi expić". op wypróbował też wowa.

kamikadze112, op napisał, że nie spodobało mu się eso.

do tematu - wypróbowałeś chyba wszystko, co jest warte uwagi, ewentualnie zerknij na lotro. może mmo nie jest po prostu dla Ciebie? albo skoro lubisz rpgi, to zerknij na multi serwery niektórych gier, np. gothica

Skoro nie chcesz expic to chyba wszelkie rpg odpada

nie czytasz uważnie napisałem że lubie expic ale nie po przez questy ;)

Wczoraj wystartował nowy oficjalny server Lineage 2 Ramona - exp przez grind + daily questy dla casuali, dużo pvp od początkowych leveli, brak lvl cap (!)

https://mmorpg.org.pl/forum/topic/93379-l2-ramona-start-21-marca-o-1300/

https://mmorpg.org.pl/forum/topic/93423-l2-official-lista-questów/

Zapraszam.

Mój nick: Cierpka

Co do metina to na globalu warto 2017 zapowiada się ciekawie i no jest to Global nie padnie po miesiacu, da sie grac bez ISa, co do expienia to za pewne wiesz jak to wyglada ^^ jeżeli lubisz siedzieć na spocie X godzin i expic lub dropić graj na globalu a moze cie wciągnie, co prawda najwiecej ludzi jest u niebieskich na wszystkich serwerach jednak w tym roku znowu ma być laczenie serwerów wiec jak to zrobią to prawdopodobnie wszystko się wyrówna i będzie znowu mega zabawa jak za dawnych lat.

PokeXGames jeśli "nie boisz się" pokemonów i tibijskiej grafiki. Gra przemiodzio i to przez całą rozgrywkę , nie ważne na którym lvlu :). Ode mnie polecam serwer Brass , gra sporo Polaków.

Sprawdziłem metina i doznałem szoku w prawdzie masa ludzi i w ogóle wow ale gdy tylko zajrzałem do IS to to jest jakiś żart pety/mounty/nawet znalazłem BOTA(auto atak,potowanie) GF zrobił tej grze straszną krzywdę

Cóż, wypróbowałeś najlepsze tytuły na rynku, jeśli grę po parę minut można nazwać wypróbowaniem. Skoro żadne z nich ci się nie podoba, to znaczy po prostu, że szukasz w złym gatunku.

Czy raczej gatunkach, bo z tego co piszesz próbowałeś też sił w MOBA i HnS.

Może po prostu nie lubisz już gier. Proponuję zająć się czymś kreatywnym - bo ja wiem - muzyką? Grafiką? Gładzeniem węgorza?

The secret world

Hmm skoro żadne mmo nie jest warte uwagi to może ktoś poleci jakiegoś RPG w stylu gothica czy Skyrima ;D

Wiedźmin 1 ewentualnie fallouty

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi ;)

Sprawdź grę Royal Quest

Siemka wszystkim ;) może na początek coś o mnie jestem 20 letnim studentem z racji dużej ilości wolnego czasu dostaje bzika z nudów ostatnie dni spędziłem poszukując,pobierając,sprawdzając wszelkie mmo dla mnie dostępne jednak kompletnie NIC mnie nie zaciekawiło na więcej niż pare godzin-dni .Pytanie więc do was co mi polecicie może być to gra nowa jak i stara najlepiej niezbyt rozbudowana oraz sprzyjająca nowym graczą oraz chce się bawić równie dobrze na 1 poziomie jak i na ostatnich (chce uniknąć gier gdzie zabawa zaczyna się na lvl capie jestem typem osoby , która lubi expic ) co do moich preferencji lubuje się w RPG ale nie pogardzę innymi .

Nie obrażę się także jeśli znajdzie się osoba czy też parę osób do wspólnej gry(może tego brakowało mi do szczęscia :D ) .

co do mojego sprzętu

procesor : Intel i3-e110M

grafika :AMD Radeon 8600M

ram: 8GB

Oto lista mmo które sprawdziłem przez ostatnie dni(było tego tak wiele że mogło mi coś umknąć):

-Revelation online

-mu legends

-wszelkie blizzardowe tytuły

-gw2

-b&s

-nostale

-metin2(privy jeśli chodzi o global to nie mam pojęcia czy jest w ogóle warto)

-dekaron

-lol

-paladins

-poe

-margonem

-aion

-tera

-eso

-bdo

-maplestory

-FF

-ROM(arcadia , co do serwera GF poprostu nie)

-4story

-cabal/cabal 2

Na obecną chwile nie jestem w stanie sobie przypomnieć więcej

Licze na wasze odpowiedzi ;) Dzięki że zajrzeliście ^^