6:11 - mniam:)(od 0:00 do 2:00 macie trailer, później czysty materiał z gry)……………No i? Lost Ark Online zrobił na was wrażenie? Na mnie tak, może dlatego, że przypomina skrzyżowanie Lineage Eternal z Diablo 3...
Ten MMORPG zapowiada się wyśmienicie. Czyli? Lost Ark Online. Obejrzyjcie gameplay, a gwarantuję, że będziecie pod wielkim wrażeniem
I co w tym takiego fajnego? Ladna grafika, ciekawy art-style i to wszystko. A wiec nic, bo cala reszta to zwykla naparzanka, ktora jest efekciarska, ale malo satysfakcjonujaca i nudzaca sie po 5 h gry. Tak zreszta jest w kazdym HnSlashu.
Nie gadaj, HnSlashe są naprawdę fajne i wciągające jak się ma ekipę. Ten też wygląda fajnie, ale nie wydaje mi się aby był wstanie pobić D3.
No widzisz, mamy w takim razie odmienny gust, bo mnie nie bawi zabijanie potworow w setkach. W ogole ta cala mechanika HnS jest jakas taka malo interesujaca. Ok, fajnie to wyglada: twoja postac skacze na 5 metrow, robi dwa salta, spadajac wznieca ogien i na koncu, po zetknieciu z ziemia, powoduje ognista fale uderzeniowa. Serio? Nie kreci mnie to. Brakuje tu prawdziwego kunsztu, a zastapiony on zostal przerysowanym fantasy. Brakuje mi klimaciarskich gier, w ktorych nie stawia sie na tanie efekciarstwo. Juz pal licho dialogi, fabule, odgrywanie postaci - to niestety w dzisiejszych realiach jest niemozliwe do zrealizowania. No ale na Boga, odpusccie nam tych latajacych wojownikow w nieporecznych zbrojach, wygladajacych jakby byly zdjete z chinskich zabawek dla zdziwaczalych erotomanow.
Gdyby wszyscy byli tacy sami, mieli ten sam gust. Świat byłby nudny.
Gdyby mieli moj gust, to swiat bylby perfekcyjny. Oczywiscie z mojego egocentrycznego punktu widzenia. Taka personalna utopia.
Znudziło by Ci się po max pół roku. Jednakże, życzę Ci takiej utopii w twoim otoczeniu.
Nie wiem czy chodzi o nude, chyba bardziej o brak poczucia wyjatkososci. Tak kazdy ze swoja indywidualnoscia czuje sie odmienny, lepszy i wyjatkowy, a przy zalozeniach wyzej wymienionych, kazdy zostalby zrownany (badz wyniesiony) do jednego poziomu, przez co brakowaloby poczucia odrebnosci, ktora tez jest wazna skladowa gustu.
Zgadzam się, btw tak z ciekawości, to jakie gry lubisz? Jakie mmo jest twoim ulubionym?
Nie lubie mmo, ale uwazam, ze ten gatunek ma ogromny potencjal, jednak w obecnej formie go marnuje. Siedze tu od 2008 roku i czekam na gre, ktora spelni moje oczekiwania. Powoli trace nadzieje, ale teraz swoja wiare ulokowalem w Shroud of the Avatar
Hmm jak wrócę do domu to zobaczę co to.
6:11 - mniam:)(od 0:00 do 2:00 macie trailer, później czysty materiał z gry)……………No i? Lost Ark Online zrobił na was wrażenie? Na mnie tak, może dlatego, że przypomina skrzyżowanie Lineage Eternal z Diablo 3...