TERA - 3 pytania

Cześć

Zwracam się tu w sprawie paru pytań do osób które są zaznajomione z grą i wiedzą co jak wygląda na chwile obecną,więc może do sedna:

- Czy warto zaczynać grę na chwile obecną ?

- Populacja na serwerach (EU)

- IS - jaki na wpływ na balans gry

Byłbym naprawdę wdzięczny jeśli komuś by się chciało odpisać,można powiedzieć,że na chwile obecną cierpię na brak jakiegoś dobrego MMORPG,prawie jak na odwyku...

Przestałam grać w terę jakoś latem, kiedy cudowny patch od GameFail popsuł mi całego klienta, ale grałam dość intensywnie, więc odpowiem.

- Nie widzę przeciwwskazań

- Tylko serwery pvp. PvE wymierają, kiedy jeszcze grałam to zdarzały się totalne pustki nawet na początkowych mapach na Arcadii (!).

- IS nie ma żadnego wypływu na grę. Kupisz tam tylko skiny, mounty, może jakieś boosty, ale wszystko, co jest w IS możesz też kupić u trade brokera za wyfarmiony gold. Geara w IS nie uświadczysz.

2. Killian jedyny oplacalny, na innych troche pustki :)

3. Jedyny wplyw IS jest taki, ze mozna sprzedawac itemy z niego innym, w zwiazku z czym mozna szybciej wbic sprzet na +12. Czyli wplyw prawie zerowy :)

A tak pozatym wtrące moje pytanie dalej są te przeogromne lagi że nie idzie grać jak się Nexus zaczyna czy zlikwidowali już to ??.

zlikwidowali,

Fraya EU PVE - bardzo duża populacja, słyszałem nawet, że większa niż na kilianie. Więc idz na Kiliana lub Fraye. Osobiście polece Kiliana z racji, że masz tam pvp.

Cześć

Zwracam się tu w sprawie paru pytań do osób które są zaznajomione z grą i wiedzą co jak wygląda na chwile obecną,więc może do sedna:

- Czy warto zaczynać grę na chwile obecną ?

- Populacja na serwerach (EU)

- IS - jaki na wpływ na balans gry

Byłbym naprawdę wdzięczny jeśli komuś by się chciało odpisać,można powiedzieć,że na chwile obecną cierpię na brak jakiegoś dobrego MMORPG,prawie jak na odwyku...