TERA Brak odpowiedzi

Gram w TERA Eu i wszystko ladnie na sredniej grafice bez przycinek wszystko plynnie chodzi , brak lagow ....

Teraz gdy wbilem 16 lvl i jestem w krainie "Bloody Run" po przebiegnieciu paru metrow gra sie calkowicie zawiesza i nic sie nie da zrobic .

Znacie jakies rozwiazanie tego problemu ?? za kazdym razem co zalacze gre jest to samo , probowalem restartowac kompa ale nic to nie dalo.. jakies inne pomysly?

Odpalasz launchera -> launcher settings -> repair your install.

Nic to nie dalo ;/

Spróbuj zaktualizować sterowniki karty graficznej lub/i przeinstalować grę. Jeśli to nie pomoże, napisz maila do supportu.

Hmm,a może na czas expienia w tej lokalizacji zmien optymalizację graficzną na LoW,lub tylko rozdzielczość :)

zmienialem ustawienia na low czyli wszystko off + w okinku na rozdzielczosci 1100 zamiast 1680 , sterowniki mam najnowsze

Odpal grę jako administrator.

Spróbuj może zainstalować poprzednią wersję sterowników. Przeinstalowałeś grę?

wszystko zrobilem co radziliscie i nic to nie dalo ; (

Gram w TERA Eu i wszystko ladnie na sredniej grafice bez przycinek wszystko plynnie chodzi , brak lagow ....

Teraz gdy wbilem 16 lvl i jestem w krainie "Bloody Run" po przebiegnieciu paru metrow gra sie calkowicie zawiesza i nic sie nie da zrobic .

Znacie jakies rozwiazanie tego problemu ?? za kazdym razem co zalacze gre jest to samo , probowalem restartowac kompa ale nic to nie dalo.. jakies inne pomysly?