Tera Club - kilka pytań

Wszystko jest tu ładnie rozpisane, ale zawsze dobrze jest się upewnić, skoro mam wydawać na to moje pieniądze :)

http://en.tera.gameforge.com/main/club

1. Zadania dzienne, ktoś mi wspominał że z TC mogę 2x dzienne wykonywać to samo zadanie, czy jest to prawda a może źle zrozumiał opis i to tylko zwiększa ilość zadań dziennych dwukrotnie?

2. Klucze, dostaję 10 strongbox i 10 soulbinder za każdy miesiąc subskrybcji, tak?

3. Czy potki na exp i złoto którę dostaje jako daily boost są 'trade-able'?

4. Valkyon's Response - czy z tych paczek kiedykolwiek wyleciało coś wartościowego?

5. Trochę nawiązuję tu do pytania 1, jeśli jednak nie mogę robić tych samych zadań 2x dziennie lub nawet jeśli mogę, to które tak naprawdę się opłaca? Reputacja u jakich frakcji jest coś warta?

Z góry dzięki, mile widziane odpowiedzi osób które miały/mają TC :D

Miałem Tera Club dawno, dawno temu(wiele mogło się zmienić, mogę się też pomylić w kilku miejscach), ale postaram Ci pomóc.

1. Zwiększa tylko dzienny limit zadań.
2. Tak.
3. Jak ja grałem, nie były to nawet itemy. Jako członek TC masz specjalny pasek, trochę taki jak od skilli i na tym pasku jest mount i te buffy :).
4. Niestety nie :(.
5. Reputacja, oj dawno nie grałem na poważnie. Jeżeli jesteś nowy to zapewne reputacja z Nexusa, bodajże Agnitor(?) + to coś co weszło z nowym lvl capem.

Nie wiem czy doczytałeś, ale z TC masz jeszcze kilka innych bonusów:
- możesz wystawić więcej itemów u Brokera a do tego masz 0% "podatku", bardzo przydatne jak masz coś drogiego :)
- Village Atlas, działa jak scrolle do teleportu, ale nie ma cooldownu
- scrolle na przywołanie NPC od banku, brokera, merchanta
- cd na instancje szybciej się odnawia + jak instancja ma dzienny limit wejść to masz ten limit powiększony x2

Ok, dzięki. Resztę bonusów znam, nie byłem pewny tylko kilku rzeczy.

Przy okazji, te mikstury z dziennego bonusu - dostaje dwie - na 100% expa/reputacji i złota, czy one działają z nagrodą z zadań? Jeśli bym zrobił dzienne w Kumasylum, CS i to samo w vanguard initiative i odpalę potki przed odebraniem nagród czy dostanę je podwójnie?

Wszystko jest tu ładnie rozpisane, ale zawsze dobrze jest się upewnić, skoro mam wydawać na to moje pieniądze :)

http://en.tera.gameforge.com/main/club

1. Zadania dzienne, ktoś mi wspominał że z TC mogę 2x dzienne wykonywać to samo zadanie, czy jest to prawda a może źle zrozumiał opis i to tylko zwiększa ilość zadań dziennych dwukrotnie?

2. Klucze, dostaję 10 strongbox i 10 soulbinder za każdy miesiąc subskrybcji, tak?

3. Czy potki na exp i złoto którę dostaje jako daily boost są 'trade-able'?

4. Valkyon's Response - czy z tych paczek kiedykolwiek wyleciało coś wartościowego?

5. Trochę nawiązuję tu do pytania 1, jeśli jednak nie mogę robić tych samych zadań 2x dziennie lub nawet jeśli mogę, to które tak naprawdę się opłaca? Reputacja u jakich frakcji jest coś warta?

Z góry dzięki, mile widziane odpowiedzi osób które miały/mają TC :D