i nie sprzedają expa za pieniadze:)
Ja bym się przyczepił do możliwości sprzedawania przedmiotów z IS innym graczom (na wszystkich wersjach gry). W końcu w praktyce wygląda to tak, że wpłacamy prawdziwe pieniądze, a w zamian dostajemy złoto w grze. Co więcej - jest to bardziej szkodliwe niż kupowanie expa. Bo grając "za darmo" 60 lvl to kwestia max 2 tygodni (jak się podejdzie casualowo), natomiast dobrego sprzętu (takiego powiedzmy na open pvp) nie zrobimy w 2 tygodnie, bardziej w 2 miesiące (tyle robiłem full strikeforce +12). Dzięki złotu 10 minut po wbiciu 60 lvl idzie mieć cały set WH na +12, a z tym już idzie latać na owpvp. Powiedz mi Guru co jest bardziej szkodliwe ? Pominięcie tępego i nudnego lvlowania polegającego na "zabij to i to tu po czym przenieś się do innej lokacji, zrób to samo - powtórz 200razy" które i tak by trwało max 2 tygodnie, czy może pominięcie szukania/tworzenia sprzętu i późniejszego jego wbijania, które trwa minimum 2 miechy. Nie mówiąc już o nabieraniu doświadczenia w świecie gry i zapoznaniu się ze skillami oraz instancjami.