Tera dostanie nowy system enchantu

Czesc, nie wiem czy ktos z was czyta europejskie albo amerykanskie skrawki forum, ale pare dni temu pojawil sie nowosci na temat calkowitej zmiany systemu enchant oraz gearu w Terze KR. Juz nie bedzie +15, a system bedzie sie bardziej opieral na Blade and Soul, nie bedzie juz MES ani Feedstockow ulepszanie bedzie za kase i bedziemy udoskonalac z seta do drugiego seta, co tam ogolnie pisac dorzuce wam link gdzie macie wszystkie potrzebne informacje. Co o tym sadzicie? zmieni sie ponownie cala ekonomia gry, wedlug wiekszych ustalen ten patch pojawi sie jeszcze do konca tego roku, najprawdopodbnie miedzy listopadem a grudniem.

https://docs.google.com/document/d/1sTU8tPRqLHHu3_xnI3VmaR52exjdv0hXMqMmUlkhdM8/edit#

Co tu można powiedzieć, enchanting stanie się 2 razy szybszy i 5 razy przyjemniejszy dla nowych graczy. System przerabiania setów wyelminuje problem nowych setów, które się co chwile pojawiają.

Razem z tymi zmianami został też zapowiedziany elin gunner, human male brawler i 8 "awakeningowych" setów skilli dla starszych postaci.

Instancje będą teraz robione jako dużo trudniejsze i zostanie dodany nowy poziom trudności, który jest aktualnie testowany jako Extreme mode na Europejskiej wersji gry.

Ogólnie gra zostanie wywrócona o 180 stopni.

dzięki za doc-a. Widzę niepotrzebnie robiłam cały deathwrack +15 no ale cóż. Dobrze, że zmieniaja ten cancer system D: Ale fakt że spellbindów i MWA nie trzeba bedzie marnować kilogramami cieszy mnie bardzo. Elin gunner? - "The doomsday is near!"

Male brawler? Może inne klasy z gender lockiem też zmienią ^^

@OviblessMoże tak być, ale pewnie tylko na męskie wersje zalockowanych ras. :/

Co do elin gunnera, zostal on zapowiedziany tylko czasowo. Bedzie mozna stworzyc owego gunnera przez 2 miesiace od wypuszczenia. Race changer na to dzialac akurat nie bedzie.

uwazam ze to zbedne po co wypuszczac jakiegos nowego gendera na max 2 miesiace. A co do nowego system enchant jestem ciekaw jak to wyjdzie w praniu wiadomo jest ze ponownie zmieni sie cala ekonomia gry. No i co zrobi Gameforge w tym przypadku aby zarobic na serwery. Wiadomo jest ze kasa bedzie wiekszym czynnikiem gry o wiele bardziej niz obecnie. No i czy zostawia animacje broni na +15 pod dannym setem.

@majks89W docu wszystkie pisze, efekty wizualne zostają takie same.

Czesc, nie wiem czy ktos z was czyta europejskie albo amerykanskie skrawki forum, ale pare dni temu pojawil sie nowosci na temat calkowitej zmiany systemu enchant oraz gearu w Terze KR. Juz nie bedzie +15, a system bedzie sie bardziej opieral na Blade and Soul, nie bedzie juz MES ani Feedstockow ulepszanie bedzie za kase i bedziemy udoskonalac z seta do drugiego seta, co tam ogolnie pisac dorzuce wam link gdzie macie wszystkie potrzebne informacje. Co o tym sadzicie? zmieni sie ponownie cala ekonomia gry, wedlug wiekszych ustalen ten patch pojawi sie jeszcze do konca tego roku, najprawdopodbnie miedzy listopadem a grudniem.

https://docs.google.com/document/d/1sTU8tPRqLHHu3_xnI3VmaR52exjdv0hXMqMmUlkhdM8/edit#