[TERA] Essenia

Witam

Jestem 34-letnim osobnikiem, majacym żonę, dzieci. Szukam osób w podobnym wieku, dla których gra jest dodatkiem do codziennego życia, a nie na odwrót, żeby może razem zalożyć gildie. Czasami mam możliwość grania tylko przez kilka godzin tygodniowo - obowiązki rodzinne. W tej chwili większość gildii ma już ograniczenia co do przyjmowanych leveli, ja niestety ze względu na brak czasu nie jestem w stanie tak szybko levelować. Jeśli znajdą sie jacyś chętni to PM proszę.

Z poważaniem

"Stary pryk"

Odradzam essenie, lepiej grac na Samael. Na Esseni wystepuje zbyt duza ilosc Polaczkow oraz noobow robiacych pk na low lvl majac 60 lvl ...

Ja już na Essenii mam maga na 26 levelu i trochę mi szkoda zaczynać od nowa. A co do gangerów to są pewnie na każdym serwerze. Mnie zgangowano raz do tej pory i z resztą nie problem jest zmienić kanał. lecz jeśli znaleźliby się chętni grający na Samaelu to jestem skłonny zmienić serwer.

Polecam Ci rowniez napisanie postu na tym forum : http://teraonline.in...cde72199276d3a7 . Tutaj raczej ciezko bedzie tobie znalezc osoby w twoim wieku ;)

Witam

Jestem 34-letnim osobnikiem, majacym żonę, dzieci. Szukam osób w podobnym wieku, dla których gra jest dodatkiem do codziennego życia, a nie na odwrót, żeby może razem zalożyć gildie. Czasami mam możliwość grania tylko przez kilka godzin tygodniowo - obowiązki rodzinne. W tej chwili większość gildii ma już ograniczenia co do przyjmowanych leveli, ja niestety ze względu na brak czasu nie jestem w stanie tak szybko levelować. Jeśli znajdą sie jacyś chętni to PM proszę.

Z poważaniem

"Stary pryk"