TERA EU albo

Siemanko ;)

Chciałbym zapytać czy opłaca się powracać do TERA Online, ponieważ słyszałem że sporo się tam zmieniło, dużo przedmiotów z Dropu trafiło do Item Shopu i że ogólnie nie opyla się już grać. Czy to prawda??

jeżeli tak to może wy polecicie mi jakieś non-targetowe MMORPG w które opłaca się grać ale nie w sensie że chce na nim zarobić xD tylko żebym nie stracił swojego czasu na dobijanie lvl capu i uninstall.

Dziekuję za odpowiedź :)

W Tere nigdy sie nie oplacalo grac, dobijasz max lv i jedyne co zostaje, to zaczac expic nowa postac dla "Zabawy".

B&S

BDO

Dragon Nest.

EDIT: Zapomnialem o najwiekszym hicie tego roku --> Sphere3, eh ta swoboda, ten non-target, swietna grafika i boskie animacje! Nowy Krol MMO!

B&S - Blade and Soul?

BDO - ??

ok :D

Sphere3 już grałem :D 15 minut

Black Desert Online. Gralem w Tere i B&S, ale ze ten drugi tytul wciaz czeka na oficjalna premiere, to mam zamiar sprawdzic Dragon Nesta, ktory podobno ma sporo do zaoferowania. Licze na przynajmniej kilkanascie dni zabawy.

Postanowiłem że też sprawdzę Dragon Nest'a choć nie bardzo mnie przekonują te dungeonówki ale może okazać się fajne. A co powiesz(cie) na temat AION'a?? grałem dawniej nie był zły a dzisiaj??

Siemanko ;)

Chciałbym zapytać czy opłaca się powracać do TERA Online, ponieważ słyszałem że sporo się tam zmieniło, dużo przedmiotów z Dropu trafiło do Item Shopu i że ogólnie nie opyla się już grać. Czy to prawda??

jeżeli tak to może wy polecicie mi jakieś non-targetowe MMORPG w które opłaca się grać ale nie w sensie że chce na nim zarobić xD tylko żebym nie stracił swojego czasu na dobijanie lvl capu i uninstall.

Dziekuję za odpowiedź :)