Vampir? Z choinki sie urwales? To nigdy nie wiedziales ze zabster nawet jak bedzie gra z abonamentem prowadzi item shop?
Tera eu beta!
Niech sie Żabster cmoknie w dupsko... Pay to be good.
grasz w takie gry dziewczynko? to p2p a nie p2w wiec sie zastanow co piszesz. Oni tylko gre wydaja i nie maja zadnego prawa aby w niej cos zmieniac:) QQ jak nie gralas w nic p2p to po co sie wypowiadasz?
Ktos pial ze wszyscy zagraja w TERE w koncu? tzn Ci co dostali klucze i dostana jakims fartem na CBT:)albo week eventy bardziej:) OPEN BETA prawdopodobnie moze byc platna (wystartuje rowno z wydaniem gry) wiec nie pograja sobie wszyscy:)
idz pograj w LOLA gdzie nie ma is i CABALA(gdzie w ogole is nie wplywa na gre) hahhaa:)
Samiec próbuje dominować
Tak po za tym to jedyna okazja żeby sprawdzić czy gra jest warta płacenia abonamentu? Zapłacę 50 zł nie spodoba mi się po godzinie i co kasa w błoto? A na privach nie będę sprawdzać bo to nie to samo co prawdziwa gra.
Wy się tu sprzeczacie a ja sobie marzę o tym aby wejściówke do CBT dostać.....
Bladek, nie sądzę, aby zrobili OBT płatną, skoro nie zrobili tego w Korei. Jeżeli nie zrobili tego w Korei to nie mają nawet podstaw.
bladek sry bro. Jakos Frogster potrafi robic cuda na patyku . Moze wprowadzic IS i co wtedy zrobisz? Ty i Koneser jestescie naprawde dziwni, skad macie 100% pewnosc ze ta gra wypali u frogstera? Zycze wam abyscie sie nie przeliczyli.
BTW. Jaki jest sens grania w gre p2p skoro mi sie nie podoba? Powiedz mi... Rift z dziwna grafike, Wow? Bez komentarza..... Sadze ze uwazasz Tere za swoja zone, ktorej bronisz za wszelka cene jakby byla jakims skarben.
Ja czekam żeby zobaczyć TERE bo Blade & Soul jakoś mnie dziwnie wygląda
bladek sry bro. Jakos Frogster potrafi robic cuda na patyku . Moze wprowadzic IS i co wtedy zrobisz? Ty i Koneser jestescie naprawde dziwni, skad macie 100% pewnosc ze ta gra wypali u frogstera? Zycze wam abyscie sie nie przeliczyli.BTW. Jaki jest sens grania w gre p2p skoro mi sie nie podoba? Powiedz mi... Rift z dziwna grafike, Wow? Bez komentarza..... Sadze ze uwazasz Tere za swoja zone, ktorej bronisz za wszelka cene jakby byla jakims skarben.
albo jestes inna albo masz 12 lat...w grach P2P nie ma is... widac masz 0 pojecie o grach p2p i komentujesz bzdury:) FROGSTER JA TYLKO WYDAJE czy to tak Trudno zrozumiec? a moze nie wiesz co to znaczy skonczylem dyskusje a raczej klotnie...bo masz 0 pojecie o grach p2p:) placis zpo to by nie bylo IS...eh
albo jestes inna albo masz 12 lat...w grach P2P nie ma is... widac masz 0 pojecie o grach p2p i komentujesz bzdury:) FROGSTER JA TYLKO WYDAJE czy to tak Trudno zrozumiec? a moze nie wiesz co to znaczy skonczylem dyskusje a raczej klotnie...bo masz 0 pojecie o grach p2p:) placis zpo to by nie bylo IS...eh
Dzieciaku, a jak ma zrobione EVE online? Płacisz masz ciekawe stroje(statków), które nic nie dają do walki pvp. Tylko i wyłącznie do wyglądu.
W The Secret World bedziesz miał to samo, lecz tutaj mają już wejść w grę rzeczy które na pewno wniosą cos do samej rozgrywki.
Pozdro, i gratuluje znajomości dzisiejszego biznesu.
Dzieciaku, a jak ma zrobione EVE online? Płacisz masz ciekawe stroje(statków), które nic nie dają do walki pvp. Tylko i wyłącznie do wyglądu.W The Secret World bedziesz miał to samo, lecz tutaj mają już wejść w grę rzeczy które na pewno wniosą cos do samej rozgrywki.Pozdro, i gratuluje znajomości dzisiejszego biznesu.
Przecież podobnie jest z WoWem.. są chociażby mounty, drogie, które fajnie wyglądają. Chyba ktoś tu źle pojmuje co to jest IS, bo moim zdaniem Bladek uważasz, że IS to coś takiego jak jest w Runes of Magic, a jak widzisz, IS są różne.
jak ona pisze caly czas o is , ktory ma zepsuc gre wiec nie wiem oczym wy piszecie:) a czapki i jaies pierdoly niech sobie beda lata mi to:)
pitterek12 wiesz no ja 12 nie mam przy nicku.... i co do lat to 12 ale odwrotnie
Teraz udajesz że jesteś starszy. Jakiś fetysz?
Swoją drogą nieźle tu można psychologię trenować
jak ona pisze caly czas o is , ktory ma zepsuc gre wiec nie wiem oczym wy piszecie:) a czapki i jaies pierdoly niech sobie beda lata mi to:)pitterek12 wiesz no ja 12 nie mam przy nicku.... i co do lat to 12 ale odwrotnie
Jeżeli miałbym czepiać się szczegółów, to teraz zmieniasz zdanie, bo wcześniej było:
Płacisz abonament, aby nie było IS!
Jak zwykle , brak inva do CBT ... tak samo jak z C9 ;/
Wg. mnie i tak u frogstera nie bedzie sie oplacalo grac w tere . Ta firma od zawsze kojarzy mi sie z lipnym supportem i in game IS'em ... Takze mimo tego ze teraz ma byc p2p to szykujcie sie na IS'a ;P
I tak sneak peek nie wyszedł im w zeszłym tygodniu, ale po wczorajszym teście można mieć nadzieję, że w ten weekend coś będzie
Filmiki z wczorajszego stress testu:
http://www.youtube.com/user/SeigiSensei#grid/user/843787F66B6A628D
jak ona pisze caly czas o is , ktory ma zepsuc gre wiec nie wiem oczym wy piszecie:) a czapki i jaies pierdoly niech sobie beda lata mi to:)pitterek12 wiesz no ja 12 nie mam przy nicku.... i co do lat to 12 ale odwrotnie
Ziomeczek ma 21 lat i wielka z niego alfa i omega. Smiech.
Ziomeczek ma 21 lat i wielka z niego alfa i omega. Smiech.
Ty "masz" 28 i wnosisz tyle do tematu co nic. JAk Ci tera znie pasuje to nie graj...trudne do zrozumienia ...? a nie piszcie pierdoly o item shopie , ktorego nie ma... >< QQ W przeciwienstwie do Ciebie cos wiem o TERZE i nie wypowidam sie na forach tematach o g2/BS/ARcheage bo mnie nie intersuja i nie znam tych gier radze robic to samo.
BTW zamknijcie temat bo robi sie tu wiekszy spam niz byl na poczatku;)
From 2 till 6 pm we'll have another special test.
https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=30229
nie ma za co
Ty "masz" 28 i wnosisz tyle do tematu co nic. JAk Ci tera znie pasuje to nie graj...trudne do zrozumienia ...? a nie piszcie pierdoly o item shopie , ktorego nie ma... >< QQ W przeciwienstwie do Ciebie cos wiem o TERZE i nie wypowidam sie na forach tematach o g2/BS/ARcheage bo mnie nie intersuja i nie znam tych gier radze robic to samo.BTW zamknijcie temat bo robi sie tu wiekszy spam niz byl na poczatku;)
To zes rewelacje rozpisal na moj temat. Skad ty to wszystko o mnie wiesz?
We'll have another special functional test tomorrow in the evening hours. Please check out all the details about the short test and information about the new client patch on our website or forum. ~Raven
https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=34666
pozdro hf
7gb patch do sciagniecia!!