Właśnie dostałem się do bety TERA EU i mam dostęp do wszystkich faz jakie będą, ktoś jeszcze się dostał?
Ps. Guru możesz napisać, że pierwsza fala zaproszeń została rozesłana.
Właśnie dostałem się do bety TERA EU i mam dostęp do wszystkich faz jakie będą, ktoś jeszcze się dostał?
Ps. Guru możesz napisać, że pierwsza fala zaproszeń została rozesłana.
Napiszę... później. Teraz żyjemy Aionem.
Do aiona też się dostałem przez losowanie na facebooku
BTW, możesz dać screena z zaproszenia, użyję do do Newsa, o ile sam nie zdobędę inva.
I ja również.

A ja nie, ale z moim szczęściem to było do przewidzenia
Jak by ktoś zarejestrował się pare razy, tak jak ja, to byłbym SUPER MEGA wdzięczny, jak by mógł mi podarować owy dostęp :x
A ja nie, ale z moim szczęściem to było do przewidzenia Jak by ktoś zarejestrował się pare razy, tak jak ja, to byłbym SUPER MEGA wdzięczny, jak by mógł mi podarować owy dostęp :x
No właśnie, po ile kont porejestrowaliście?
No właśnie, po ile kont porejestrowaliście?
Ja 5 i akurat się trafiło.
Jezus maria. Nie rozumiem po co tak zacięta walka o te dostępy do bety. Przecież gra i tak wkrótce wyjdzie i zagrają wszyscy. Ja też się zapisałem, ale się na razie nie dostałem. Pogram w maju
Kurde 3 maile zapisane a na żadnym invite -.- ... Zawsze do każdej bety miałem zaproszenie ; /
Niech sie Żabster cmoknie w dupsko... Pay to be good.
Dostałem się . Macie może klucz do aiona ? smieszne jest to że ci co opłacali acc nie dostali się do CB -.-... podacie namiar na fb (aiona)?
Pay to be good.
Jak gra będzie płatna. Walnij się w mur.
@Up
Przecież masz w newsie, Kilka minut temu wziąłem jednego.
Jak gra będzie płatna. Walnij się w mur.@UpPrzecież masz w newsie, Kilka minut temu wziąłem jednego.
Chodziło mu o to, że Frogster i tak wprowadzi swój IS jakiś co będzie psuło rozgrywkę. Poza tym ich support też nie jest najlepszy.
Aeth, oni się tak zabijają o te invy do Bety pewnie dlatego, że tylko wtedy będą mieli okazję zagrać, bo nie będą płacić abonamentu.
Nie mogą czegoś takiego wprowadzić do gry P2P, bo by ich ludzie na taczkach wywieźli.
To jak? ma ktoś więcej niż jedno do Tery?
Jestem ogromnym fanem Tery online i naprawdę byłbym super wdzięczny za owy klucz :x
Jestem ogromnym fanem Tery online
Jak każdy kto prosi o klucz.