Jako, że ostatnio trochę mi się nudzi. Skyforge okazał się mega crapem, a do premiery blade and soul jeszcze trochę czasu, zacząłem zastanawiać się nad powrotem do tery. Pamiętam, że jakiś czas temu, na forum podniósł się straszny lament po modernizacji dropów alkahestów na specyficznych instancjach. Jak sytuacja wygląda obecnie? Czy gamefail ugiął się pod żądaniami graczy i powrócił do starego systemu, czy też pozostał przy alkahestach w cash shopie?
Tera eu - czy coś się zmieniło
Nie wiem jak z item shopem, ale ludzi jest sporo na każdej mapie.
To dobrze. A czy jest ktoś w stanie sprecyzować jak obecnie wygląda sytuacja z alkahestami? Ostatnio gdy grałem na wersji eu (jakieś półtora roku temu) kasę farmiłem głównie na masterwork alkahestach z labyrinth of terror. Ponoć jakieś alkahesty dalej z lota lecą, ale nie można już nimi handlować.
powiem tak teraz ludzie nie bawią się w stare postacie jak patrzyłem to biega dużo nowych postaci chodzi dodanego bravlera, co do alkastów to ich badzo dużo jest na rynku przynajmniej na arcadi tak jest, nie wiem jak jest na servie na którym grasz.
Jako, że ostatnio trochę mi się nudzi. Skyforge okazał się mega crapem, a do premiery blade and soul jeszcze trochę czasu, zacząłem zastanawiać się nad powrotem do tery. Pamiętam, że jakiś czas temu, na forum podniósł się straszny lament po modernizacji dropów alkahestów na specyficznych instancjach. Jak sytuacja wygląda obecnie? Czy gamefail ugiął się pod żądaniami graczy i powrócił do starego systemu, czy też pozostał przy alkahestach w cash shopie?