TERA EU gra od nowa zaraz

siemka, ze znajomym mamy właśnie zamiar zacząć grąć w tere od nowa na jakimś serwerze pvp, jest nas 2, mamy tsa i jesteśmy chętni zacząć od zaraz. ktoś chce dołączyć ? TS: 95.160.59.254:1500 zapraszam

kurcze niestety ja zaczynam grać od nowa ale na US bo jest dużo dużo lepszy od wersji europejskiej. Życzę powodzenia z GF.

Również polecam wersje US. Gralem na EU mam wbite dwie 60 i jak sie przenisolem na US to moge powiedziec ze roznica jest ogromna ceny w na trade i w is, brak lagów, wydawca jest porzadny i nie ma żadnych bledow. Gameforge to jedne wielkie gowno. Na EU Gralem ze wzgledu na ludzi ale sie wykruszyli.

Nie graj na EU! Po prostu nie i koniec, bo się skrzywdzisz.

chciałem grać na us, ale jak wziąłem duela z kimś to sie zraziłem, lagi są w porównaniu do eu.

Powiem ci tyle polecam ci grać na US ja na EU dostałem bana za to że ojciec raz wszedł na swoje konto z mojego kompa i w trybie natychmiastowym dostałem perma bana i jeszcze podkreślili że decyzja jest nie do odwołania . Lepiej graj na US bo na EU zostaniesz na 100% prędzej czy później pokrzywdzony przez największą gównianą firmę GF..

ja gram na eu na zurasie pvp i zaczelam moze 2 dni temu ^^

siemka, ze znajomym mamy właśnie zamiar zacząć grąć w tere od nowa na jakimś serwerze pvp, jest nas 2, mamy tsa i jesteśmy chętni zacząć od zaraz. ktoś chce dołączyć ? TS: 95.160.59.254:1500 zapraszam