Tera EU- Ishara PvP

Witam.

Gram na serwerze Ishara i chciałbym się dowiedzieć jaka jest populacja polaków i ogólnie graczy.

Chciałbym się też zoriętować między polskimi gildiami, z miarę normalnymi ludźmi do pogrania w wolnym czasie :)

Gram od czasu do czasu, mam życie prywatne, 22lata:

na razie 17lvl Priest'a, nick: Watashiel

Nie mam zamiaru zmieniać serwera.

Przystosuje się. Pozdrawiam :)

informacja ogólna EU < US(masz wszystko za free) dodatkowo na amerykańskich serwerach populacja liczy dwukrotnie więcej niż na EU. Ja na twoim miejscu jak masz taki niski lvl zmieniłbym na US a polaków tam także gra dużo bardzo dużo.

Fujivar mam pytanie. Jaki server opłaca się wybrać na Terze US z sporą populacją i właśnie rodakami, który jest najmłodszy z najwyższym online.

Mount Tyrranas.

Tak jak UP polecam MT.
Polaków widzę coraz więcej , jest nawet 1 w INT gildii w której jestem.
Z tego co pamiętam z Ishary(grałem tam długo) Polacy uciekali w popłochu.

informacja ogólna EU < US(masz wszystko za free) dodatkowo na amerykańskich serwerach populacja liczy dwukrotnie więcej niż na EU. Ja na twoim miejscu jak masz taki niski lvl zmieniłbym na US a polaków tam także gra dużo bardzo dużo.

W czym jest US lepsze od EU? Co jest za free? Nie zależy mi na dużej ilości polaków, bo wiem jak z większością jest.

Mam 2 tygodnie zeby sie zastanowić gdyż jestem za granicą i dobrego neta tu nie ma żwby ściągać tyle GB, żeby tylko sprawdzić.

US ma lepszy support, szybsze patche, lepsze eventy, lepsza sytuacja na AH.
Zresztą jak tylko B'n'S wyjdzie i populacja w Terze zacznie spadać, GF pewnie zamknie ją bez skrupułów i zajmie się B'n'S(według plotek to oni mają to wydać w EU).

US ma lepszy support, szybsze patche, lepsze eventy, lepsza sytuacja na AH.Zresztą jak tylko B'n'S wyjdzie i populacja w Terze zacznie spadać, GF pewnie zamknie ją bez skrupułów i zajmie się B'n'S(według plotek to oni mają to wydać w EU).

nie strasz ludzi bo wątpie że GF zamknie Tere (prznajmniej w jakimś szybszym terminie)

BnS co to za tytuł ??

Jak ktos napisał w pewnym temacie (plus wielki dla niego), ze na US grają Ci którzy nie grają na EU bo GF... sami maniacy, co nie mają życia prywatnego i nie grają w gry Z przyjemności a ze swojej manii...

każda osoba mając trochę oleju w głowie powie ci że na europejskim serwerze TERA online nie opłaca się grać to jest GF a ta firma to złodzieje i oszuści prawie jak nasz rząd(mała dygresja). Jeżeli chcesz grać to już US a tam populacja zamiast maleć to rośnie co dobrze świadczy o wydawcy. Z resztą sobasz status serwerów i ich populację to sam się przekonasz że jest różnica.

A jeśli chodzi o lagi, ping? przy np. Nexus'ach gra się płynnie?

Wszystko działa bez zarzutu i gra się miodnie pod warunkiem jak masz z kim a tam na pewno nie będziesz się nudził. Po drugie super eventy, szybsze update,nie masz podziału między lepszymi a gorszymi co niestety na EU jest bardzo widoczne. Nie zastanawiać się tylko ściągać US takie jest moje zdanie

Zobaczę. Jaki serwer polecasz?

to już zależy co ty preferujesz ja np uwielbiam serwery PvP i zazwyczaj to je wymieram. Osoby są różne gusta tak samo więc to ty musisz wybrać wszędzie znajdziesz jakiś polaków nie ma z tym żadnego problemu

Dobra, już pobieram, jutro może zagram i zobaczę.

Jeszcze czeka mnie wybór klasy, bo myślę zmienić. Jaką klase najtrudniej ogarnąć?

tylko na us jest jeden mały problem możesz na jednym serwerze mieć tylko dwie postacie bo jeszcze nikt tego nie wspomniał

Na EU tak samo tylko 2, także spokojnie :)

A jak czas nexus'ów? i czy trzeba progrm WTFast?

Witam.

Gram na serwerze Ishara i chciałbym się dowiedzieć jaka jest populacja polaków i ogólnie graczy.

Chciałbym się też zoriętować między polskimi gildiami, z miarę normalnymi ludźmi do pogrania w wolnym czasie :)

Gram od czasu do czasu, mam życie prywatne, 22lata:

na razie 17lvl Priest'a, nick: Watashiel

Nie mam zamiaru zmieniać serwera.

Przystosuje się. Pozdrawiam :)