Tera EU - Killan

Istnieje jeszcze jakaś gildia PvX na w/w serwerze? Jeśli tak to proszę o kontakt!

z europejskiej tery każdy ucieka nie opłaca sie tam grać ze względu na wydawcę , lepiej pomyśl o przejściu na tere NA , wydawca enmasse o wiele lepszy , jeszcze istnieje ruska ale tam niegrałem na amerykańskiej jest na pewno polska gildia na serverze Tempest Reach , sam tam grałem , bardzo przyjazna gildia w razie czego kontakt do osób zajmujących się rekrutacją Azvrat, Auzrial, Abardo

ping 140-180 dość mocno wpływa na przyjemność z gry tak więc raczej zostanę na EU. Wiem że wiele osób mówi o P2W ale czym on się właściwie objawia? Jestem nowym graczem i jedyne co zauważyłem to wyzwiska w stronę GF za dodanie MWA do IS.

ping 140-180? chyba nie jestes powazny ja mialem max 120 na en masse terze ping nie zależy od tego kto ją wydaje tylko od tego gdzie są umiejscowione servery wiec czy masz ping 80 czy 120 nie odczujesz różnicy to gwarantuje ale rób jak chcesz wg mnie nie warto marnować czasu na eu pozdro

ja na terze ru mam 50 a wersja ma najlepsza optymalizacje

Istnieje jeszcze jakaś gildia PvX na w/w serwerze? Jeśli tak to proszę o kontakt!