TERA EU - Ludzie

Wyjasni mi ktos dlaczego na wersji Eu graja tak malo ogarnieci ludzie ??? I drop jest chyba sporo mniejszy z bossow lub mi sie wydaje ??

Polakow tez zbytnio nie ma ale to zrozumiale...Nie ma po polsku a gra sie bardzo fajnie . Rozumiem tez , ze slabe kompy i w ogole i niby "p2w" , ktory nie rozni sie od kazdego w kazdej gzre praktycznie...powiedzial bym p2faster

Bo na wersji EU grają tylko ludzie, którzy lubią być okradani przez FAILFORGE.

Bo na wersji EU grają tylko ludzie, którzy lubią być okradani przez FAILFORGE.

Zeby naprawde tutaj byc p2w musisz wydac w cholere i jeszcze troche kasy.

Wyjasni mi ktos dlaczego na wersji Eu graja tak malo ogarnieci ludzie ??? I drop jest chyba sporo mniejszy z bossow lub mi sie wydaje ??Polakow tez zbytnio nie ma ale to zrozumiale...Nie ma po polsku a gra sie bardzo fajnie . Rozumiem tez , ze slabe kompy i w ogole i niby "p2w" , ktory nie rozni sie od kazdego w kazdej gzre praktycznie...powiedzial bym p2faster

Dlatego: Logo_Gameforge_gameover.png

Zastanów się czy chcesz marnować swój czas na trupa.

Co się stało z planami rusko/angielskiej wersji od Destiny? Jednak im się odechciało wydawać angielską wersję?

Dlatego: Zastanów się czy chcesz marnować swój czas na trupa.

na NA moze znajdziesz 10 polakow na caly MT server...wiec wole juz chyba wersje Eu ....tak czy tak tu i tu gra pelno ludzi tu i tu musimy kupic tera club ....z tera clubem szukanie insty trwa 4x krocej niz bez ;)Jednak na NA sa jakies mikro lagi z tego co zauwazylem na TERZE zdazaja sie wieksze czasami....ale tu na EU jest zupelnie inna mentalnosc ludzi:/

Wyjasni mi ktos dlaczego na wersji Eu graja tak malo ogarnieci ludzie ??? I drop jest chyba sporo mniejszy z bossow lub mi sie wydaje ??

Polakow tez zbytnio nie ma ale to zrozumiale...Nie ma po polsku a gra sie bardzo fajnie . Rozumiem tez , ze slabe kompy i w ogole i niby "p2w" , ktory nie rozni sie od kazdego w kazdej gzre praktycznie...powiedzial bym p2faster