Tera EU Najnowszy serwer

Siemka, mam zamiar zacząć grać w tere i chcę grać na najnowszym serwie PVE czy ktoś zna takowy? czy wszystkie są stare? może ktoś planuje zacząć od nowa na jakimś serwie? piszcie w temacie.

Wszystkie serwery są stare. Jak chcesz grać na PVE to Fraya się nada idealnie. Musisz tylko pamiętać, że jak nagle nabierzesz chęć na PVP to może być mały problem :). Najlepiej grać na Killian - serwer PVP, a jedyny dyskomfort jaki możesz ewentualnie odczuwać to frustraci na 60lvl-ach atakujący Cię podczas lvlowania (co i tak nie zdarza się jakoś mega często). Natomiast z plusów to tak - zdecydowanie większa populacja (co najmniej 3x więcej ludzi, prawdopodobnie i tak zaniżyłem), niższe ceny oraz fakt, że ludzie masowo grają PVE i nie są pod tym względem upośledzeni w stosunku do ludzi na serwerach PVE. Jeżeli absolutnie nie chcesz pvp to Fraya, ale jeżeli rozważasz chociażby "casualowe pvp" to Killian (inaczej prędzej czy później będziesz żałował).

I tak i tak wersja EU jest wymarła więc niech lepiej GameFail zrobi merge serwerów a nie za nowy serwer się zabiera bo by to był Epic Fail w tym kierunku z ich strony!, a serwer list pokazujący że ich wszystkie serwery mają wysoką popularność też jest failem, wejdzie się do gry to tylko na początkowej lokacji channele są High, a jak się już przejdzie pierwszą lokacje to reszta jest już low xP

Nie wiem o czym ty gadasz, eu umarło? Kilian ma sporo graczy, i nie wymyślaj ... chyba gry pomyliłeś

Na Killian'ie w godzinach popołudniowych nie zchodzi niżej niż medium, ludzi jest sporo w praktycznie każdej lokacji.

Wcześniej grałem na Ishara, to tam dało zauważyć się różnice w ilości osób, ale mało też nie było.

Napisałem już pod którymś artykułem, że ludzie mówia od samego startu tej gry, że umiera. A tak w praktyce to wyglada iz na dzień dzisiejszy jest jakieś 6 razy wiecej osob niz podczas systemu pay2play. Grałem zawsze na killianie i w miescie Velika za starych czasow bylo pare osob na krzyż a teraz jest cala chmara.

Grałem kiedys i chce zacząć znowu tylko takie pytanie na jakim serwerze jest najwięcej polaków

Siemka, mam zamiar zacząć grać w tere i chcę grać na najnowszym serwie PVE czy ktoś zna takowy? czy wszystkie są stare? może ktoś planuje zacząć od nowa na jakimś serwie? piszcie w temacie.