Siemka, mam zamiar zacząć grać w tere i chcę grać na najnowszym serwie PVE czy ktoś zna takowy? czy wszystkie są stare? może ktoś planuje zacząć od nowa na jakimś serwie? piszcie w temacie.
Tera EU Najnowszy serwer
Wszystkie serwery są stare. Jak chcesz grać na PVE to Fraya się nada idealnie. Musisz tylko pamiętać, że jak nagle nabierzesz chęć na PVP to może być mały problem . Najlepiej grać na Killian - serwer PVP, a jedyny dyskomfort jaki możesz ewentualnie odczuwać to frustraci na 60lvl-ach atakujący Cię podczas lvlowania (co i tak nie zdarza się jakoś mega często). Natomiast z plusów to tak - zdecydowanie większa populacja (co najmniej 3x więcej ludzi, prawdopodobnie i tak zaniżyłem), niższe ceny oraz fakt, że ludzie masowo grają PVE i nie są pod tym względem upośledzeni w stosunku do ludzi na serwerach PVE. Jeżeli absolutnie nie chcesz pvp to Fraya, ale jeżeli rozważasz chociażby "casualowe pvp" to Killian (inaczej prędzej czy później będziesz żałował).
I tak i tak wersja EU jest wymarła więc niech lepiej GameFail zrobi merge serwerów a nie za nowy serwer się zabiera bo by to był Epic Fail w tym kierunku z ich strony!, a serwer list pokazujący że ich wszystkie serwery mają wysoką popularność też jest failem, wejdzie się do gry to tylko na początkowej lokacji channele są High, a jak się już przejdzie pierwszą lokacje to reszta jest już low xP
Nie wiem o czym ty gadasz, eu umarło? Kilian ma sporo graczy, i nie wymyślaj ... chyba gry pomyliłeś
Na Killian'ie w godzinach popołudniowych nie zchodzi niżej niż medium, ludzi jest sporo w praktycznie każdej lokacji.
Wcześniej grałem na Ishara, to tam dało zauważyć się różnice w ilości osób, ale mało też nie było.
Napisałem już pod którymś artykułem, że ludzie mówia od samego startu tej gry, że umiera. A tak w praktyce to wyglada iz na dzień dzisiejszy jest jakieś 6 razy wiecej osob niz podczas systemu pay2play. Grałem zawsze na killianie i w miescie Velika za starych czasow bylo pare osob na krzyż a teraz jest cala chmara.
Grałem kiedys i chce zacząć znowu tylko takie pytanie na jakim serwerze jest najwięcej polaków
Siemka, mam zamiar zacząć grać w tere i chcę grać na najnowszym serwie PVE czy ktoś zna takowy? czy wszystkie są stare? może ktoś planuje zacząć od nowa na jakimś serwie? piszcie w temacie.