Witam
Wszystko w Tera juz zrobilo ale pisze patch progress 0 % od kilkunastu minut wiecie jak to naprawic?
Witam
Wszystko w Tera juz zrobilo ale pisze patch progress 0 % od kilkunastu minut wiecie jak to naprawic?
Zostaw to odłogiem na jakieś pół godziny. Potem powinno ruszyć. Wiem, że brzmi to śmiesznie, ale u mnie właśnie tak zadziałało. Reinstall i ponownie ściągnięcie nic Ci nie da. Naprawianie launchera również nie przynosi żadnych efektów. Problem występuje już od kilku miesięcy ale jak widać GF nie zależy jakoś specjalnie, by to naprawić.
Miałem dokładnie ten sam problem wczoraj. Próbowałem różnych metod, ale nic nie działało. xd
W końcu pobrałem od nowa i teraz działa elegancko. ^^
Wywali plik gl_v2.version z folderu TERA i uruchom launcher ruszy z miejsca
w razie czego mozesz wywalić jeszcze pgc_v2.version z ścieżki ...TERA/Client
Crono nie pomaga :/
No to musisz przejść na serwery US, bo EU wersja nic z tym nie zrobi , tam ci dystrybutorzy z EU mają wywalone na wygodę graczy
i dla nich tylko hajs się liczy
, z launcherem już od początku w EU wersji były problemy nawet gdy gra była P2P ;P
Cos teraz zrobiłem i powoli leci zobaczymy ... :/
Ja też tego próbowałem tak samo jak tricków z wyłączaniem i włączaniem połączenia sieciowego.
Do tego jeszcze pobierałem jakieś łatki które niby miały pomóc, ale nic nie pomogło.
Tak jak pisałem po reinstallu nareszcie działa.
To jest visual bug, gdzies w googlach znalazłem, taki pliczek od supportu, który otwiera launcher w windowed modzie i tam widać, że patchuje mimo, że w normalnym launcherze jest 0%
K Zrobiłem mozna zamknac
Zamykam
Witam