[Tera EU] Szukam gildii

Witam, z racji że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym wszystkich przywitać :)

A wracając do tematu. Wiek 18 lat. Szukam aktywnej, ogarniętej gildii na europejskiej wersji gry. Wcześniej grałem w Tere od Enmasse i skończyłem grę na 33lvl bo samemu w taką grę grać nie idzie. Co prawda grę dopiero pobieram ale leci z prędkością ~2.3mB/s, więc jeszcze dzisiaj, a raczej na pewno wejdę do gry. Postać stworzę prawdopodobnie na serverze Kilian bo ponoć jest tam najwięcej rodaków.

Tak swoją drogą, byliby jacyś chętni do startu? Wiecie, w grupie raźniej :D

Tyle odemnie. Pozdrawiam.

Zapraszam na server Veritas moge z tobą pograć od 1 lvl chętnie nawet :3 jeżeli masz ts albo coś takiego to napisz mi na pw to się jakoś zgadamy

Tak na killanie gra pelno polakow , od siebie nie polecam gildi Elin LEgion - niby 20 online a legion afk zapytasz o cos nikt nie odpowie i tak pzez caly dzien jedynie osoby , ktore juz graja ze soba tam dlugo rozmawiaja ze soba....Widzialem jeszcze legion - hooligans i dark elgion , jak wbije 55+/60- pewnie sam cos bede chial otworzyc

Aios, czemu akurat Veitas? ^_^

Aios, czemu akurat Veitas?

Bo na Veritas mam wykoksaną postać xd ale w sumie mogę grać na innym servie mi to obojętne i tak chilowo niema w co grać xd

Proponuje Arcadie, dużo nowych graczy, veritas to chyba starszy server

Teraz to już sam nie wiem :D

Devon Veritas ok może i starszy server ale nadal sporo ludzi jest i sporo nowych ludzi zaczyna grać ale jeżeli już miałbym coś polecać oprócz Veritas co Kilian będzie chyba najrozsądniejszy deathrone to kiedy gramy ? xd :P

Witam, z racji że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym wszystkich przywitać A wracając do tematu. Wiek 18 lat. Szukam aktywnej, ogarniętej gildii na europejskiej wersji gry. Wcześniej grałem w Tere od Enmasse i skończyłem grę na 33lvl bo samemu w taką grę grać nie idzie. Co prawda grę dopiero pobieram ale leci z prędkością ~2.3mB/s, więc jeszcze dzisiaj, a raczej na pewno wejdę do gry. Postać stworzę prawdopodobnie na serverze Kilian bo ponoć jest tam najwięcej rodaków.Tak swoją drogą, byliby jacyś chętni do startu? Wiecie, w grupie raźniej Tyle odemnie. Pozdrawiam.

zapraszam do tej co ja jestem na serverze Kilian sporo veteranów z Tery

wymagania

TS3

aktywność

18+

jak zainteresowany prosze o PW lub pisz na GG

zapraszam do tej co ja jestem na serverze Kilian sporo veteranów z TerywymaganiaTS3aktywność18+jak zainteresowany prosze o PW lub pisz na GG

No, wreszcie konkretna odpowiedź. Aios, jeśli też się zdecydujesz to zapraszam na kiliana ;)

Znaczy ja raczej jestem zdecydowany tylko powidz mi swój nick albo pw i się zgadamy co i jak i kiedy grać bedziesz to wbije może jakiś ts się ogarnie

Aios sprawdź skrzynke :)

Eh trzeba czytac fora , na killan ludzie migruja ze wszystkich serevrow bo gra tam najwiecej ludzi / polakow tez :) wiec tylko tam oplaca sie teraz zaczynac

ok, dzieki za opinie wszystkich graczy. zarcu chyba wyczerpał temat ^_^

Mhm w sumie to temat nie wyczerpany to jaka ta Pl guild naj na tym kilianie? ;-P

Wysłane z mojego HUAWEI U8815 przy użyciu Tapatalka

Tak na killanie gra pelno polakow , od siebie nie polecam gildi Elin LEgion - niby 20 online a legion afk zapytasz o cos nikt nie odpowie i tak pzez caly dzien jedynie osoby , ktore juz graja ze soba tam dlugo rozmawiaja ze soba....Widzialem jeszcze legion - hooligans i dark elgion , jak wbije 55+/60- pewnie sam cos bede chial otworzyc

Zarcu wiedziałem że to ty byłeś. Ja jestem w niej nadal nie wiem o co Ci chodzi nawet z łaski swojej nie wlazłeś na mumbla. Pomagają tylko muszą się znaleźć osoby z 60 lvlem do pomocy jeśli chodzi o walkę na pytania jakoś zawsze uzyskuje odpowiedzi więc co ty za głupoty gadasz ?. Jak mają coś na głowie to nie pomagają.

http://tera-online.info/polska-gildia-pvp/ Tutaj coś dla Tych, którzy poszukują solidnej polskiej gildii PvP

Witam szukam Polskiej gildi z Ts badz osob ktore chetnie zaczna ze mna wspolna przygode z gra :) pisac pw jak cos

Niestety zostałem przekupiony i przechodzę na serwer EU a dokładnie na Freya z kilkoma osobami jeżeli ktoś jest chętny do wspólnej gry zapraszamy na TS3: 178.217.187.112:8474 hasło mmorpg na kanał TERA. Jest nas w tej chwili 7 osób i parę jeszcze ściąga klienta.

Witam, z racji że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym wszystkich przywitać :)

A wracając do tematu. Wiek 18 lat. Szukam aktywnej, ogarniętej gildii na europejskiej wersji gry. Wcześniej grałem w Tere od Enmasse i skończyłem grę na 33lvl bo samemu w taką grę grać nie idzie. Co prawda grę dopiero pobieram ale leci z prędkością ~2.3mB/s, więc jeszcze dzisiaj, a raczej na pewno wejdę do gry. Postać stworzę prawdopodobnie na serverze Kilian bo ponoć jest tam najwięcej rodaków.

Tak swoją drogą, byliby jacyś chętni do startu? Wiecie, w grupie raźniej :D

Tyle odemnie. Pozdrawiam.