TERA Eu - zaczynamy grac

Wstawiamy opinie o TERZE EU - NIE O NA - gracze NA maja swoj osobny temat.

co zmienilo sie po ostatnim patchu na +

Ilosc graczy napewno wzrasta z dnia na dzien.

Niektore insty NIE WYMAGAJA TANKOW ! tez na plus mniejsze kolejki

Drop alkahestow (veteran) z 2 runow full lot - 24VMWA (10 runow daje nam ponad 100 alkahestow) tak wiec napewno na ogromny plus.

A mógłby ktoś coś napisać o serwerach PvE? Gram aktualnie na Zenobii, ale widzę, że populacja jest większa na Fraya czy Arkadii dlatego zastanawiam się czy nie lepiej tam się przenieść.

Jak by była ekipe to z chęcią bym pograł, wraz z jakimś serwerem normalnym. Grałem na Kilianie, ale choć dużo polaków od pewnego lvl'a otwarte pvp bez gildii zgranej sprawia same problemy, więc byłbym chętny na serwer pve, jak kolega wyżej? Jacyś chętni do startu od zera?. Jeśli będą chętni na serwer pvp też będę grać, serwer nie ma znaczenia, liczy się ekipa więc jak są jacyś chętni spokonie można pograć.

POLECAM killan tylko i wylacznie najwieksza populacja graczy serevr non stop jest high wszedzie pelno ludzi nie ma sensu kisic sie na serverach PVe praktycznie niczym sie nie roznia ....to tylko bujda ze lata tu pelno pk na killanie zginalem moze z 3 razy od Pk a mam praktycznie 60 lvl ;)

wiecie moze skad pobrac tere EU ? bo ten launcher od GF to jakas kpina, nie pobiera max'em

wiecie moze skad pobrac tere EU ? bo ten launcher od GF to jakas kpina, nie pobiera max'em

Z torrentów.

wylacz sobie pobieranie p2p w opcjach :) wtedy bedzie elcialo max predkoscia.

A jak jest z Terą od Gameoforge? Ludzie na to narzekają/li.

Grałem na NA jednak te skoki i niestabilność pingu mnie zniechęcają.

JA spowrotem wrocilem na NA....szkoda tu grac kolejki , skaczacy ping optymalziacja...wbijajcie na MT

JA spowrotem wrocilem na NA....szkoda tu grac kolejki , skaczacy ping optymalziacja...wbijajcie na MT

Grając gunnerem na EU Killian w kolejce na dunga czekałem 1,5 godziny - w końcu sobie odpuściłem.

wylacz sobie pobieranie p2p w opcjach wtedy bedzie elcialo max predkoscia.

Dzięki za radę :)

Polecam serwer Killian, nie jest tragicznie jak każdy piszę :)

Przynajmniej dla mnie jeśli gram dla rozrywki :)

Dzięki za radę Polecam serwer Killian, nie jest tragicznie jak każdy piszę Przynajmniej dla mnie jeśli gram dla rozrywki

na eu juz nie gram jak i reszta ludzi bo poprostu nie ma sensu ;) Tak wiec temat mozna usunac . Jedyny s;uszny serevr to US MT :)

Wstawiamy opinie o TERZE EU - NIE O NA - gracze NA maja swoj osobny temat.

co zmienilo sie po ostatnim patchu na +

Ilosc graczy napewno wzrasta z dnia na dzien.

Niektore insty NIE WYMAGAJA TANKOW ! tez na plus mniejsze kolejki

Drop alkahestow (veteran) z 2 runow full lot - 24VMWA (10 runow daje nam ponad 100 alkahestow) tak wiec napewno na ogromny plus.