Tera F2P

Z tego co slyszalem to teraz na serwerach tera online od EnMasse jest nieograniczony czasowo trial ktory pozwala wbic jak sie nie myle 30 lvl (nie pamietam dokladnie).

Za miesiac a dokladniej w lutym ma byc te F2P (przeczytalem w newsie)

To moje pytanie jest takie : jak teraz pobiore tere i pogram sb przez ten miesiac do 30 lvla za free a gra przejdzie na F2P to bd mogl kontynuowac gre ta postacia po przejsciu na F2P ? Czy bd musial zaczynac od nowa bo to bd tylko konto trial ?

konto TRIAL przejdzie Ci na F2P - nie stracisz niczego

miłej gry

Czyli mogę sprawdzić wcześniej na trialu, i potem normalnie po przejściu na free moje konto zostanie :D. Jeśli zapowiedzi będą takie jak teraz to wyjdzie mmo dobre, z dobrym IS, nie wpływającym na rozgrywkę, do tego dojdzie brak ograniczeń czekam z niecierpliwością :).

Ok a gdzie teraz mogę kupić najtaniej Tera online ktoś mi kiedyś wspominał o 15 zł może wiecie gdzie to można kupić i czy to w ogóle jest prawda??

Aa Czyli trzeba kupic pudelko z gra Bo nie gralem nigdy moze ktos powiedziec czy poprostu sicgnac ze strony gre?

Wersja od EnMasse kosztuje 19,99$ digital edition(wersja cyfrowa) wliczając w to pierwszy miesiąc gry ,plus jakiś startowy pack ,czyli mount jakieś tam fanty ,pierdołki na zachęte.No ale biorąc pod uwage fakt ,że przechodzą na free to play w lutym to nie ma sensu kupować.Na razie ściągam wersje trial żeby obczaić wrażenia ogólne z gry;]

Ok a gdzie teraz mogę kupić najtaniej Tera online ktoś mi kiedyś wspominał o 15 zł może wiecie gdzie to można kupić i czy to w ogóle jest prawda??

ta promocja ($5) dotyczyla jedynie rezydentow USA

Aa Czyli trzeba kupic pudelko z gra Bo nie gralem nigdy moze ktos powiedziec czy poprostu sicgnac ze strony gre?

zalezy, co kupujesz: wersja cyfrowa sciagasz i dostajesz w tym 30 dni abonamentu, wersje pudelkowa wiadomo - sklep, instalka z DVD

Osobiście też chce sprawdzić grę na trialu, problem pojawia się przy rejestracji konta. System nie akceptuje mi żadnej daty urodzenia, wtf?

Osobiście też chce sprawdzić grę na trialu, problem pojawia się przy rejestracji konta. System nie akceptuje mi żadnej daty urodzenia, wtf?
Wiesz o co chodzi?Bo pomiędzy miesiąc,dzień i rok użyj znaku /,na przykład 04/12/2012.
Wiesz o co chodzi?Bo pomiędzy miesiąc,dzień i rok użyj znaku /,na przykład 04/12/2012.

Dzięki, nie przypuszczałem że chodzi o taką pierdołę o_O

Mam pytanie. Żeby mieć te konto VETERAN to wystarczy, że kupiłem grę? Bo jak mi się te 30 dni darmowego grania skończyły to nie dokupywałem czasy gry.

@EDIT: Już się dowiedziałem, bo na głównej przeczytałem :)

a wiecie może ile teraz kosztuje wersja pudełkowa ?.

Na allegro, keye.pl itp. cena jest taka sama: 70zł, więc nie wiem, czy warto wydać te 7 dyszek na 6 dodatkowych slotów postaci, 3 dodatkowe karty w banku i tytuł "fundatora" in-game.

Ciekawe czy founderem można będzie się stać gdy kupi się pudełkową edycje jak przejdzie na F2P

Szczerze wątpię, ale jak chcesz możesz sprawdzić. Jednak dla mnie jest to bezsensu- sloty postaci i dodatkowe karty bankowe bedą pewnie dostępne w IS i prawdopodobnie zakup tych udogodnień wyjdzie taniej niż 70zł.

Jest też taka możliwość, że ceny TERY będą spadały, więc możesz troszkę poczekać i kupić przed samym startem F2P.

Czy w Terze do kazdego dunga jest potrzebny priest czy dungi mozna sobie spokojnie solowac?

A na serwerach EU jest trial też bez okresowy??

Można spokojnie dojść do max lvl grając tylko solo? Czy bez grania w party daleko nie zajdziemy??

Z tego co slyszalem to teraz na serwerach tera online od EnMasse jest nieograniczony czasowo trial ktory pozwala wbic jak sie nie myle 30 lvl (nie pamietam dokladnie).

Za miesiac a dokladniej w lutym ma byc te F2P (przeczytalem w newsie)

To moje pytanie jest takie : jak teraz pobiore tere i pogram sb przez ten miesiac do 30 lvla za free a gra przejdzie na F2P to bd mogl kontynuowac gre ta postacia po przejsciu na F2P ? Czy bd musial zaczynac od nowa bo to bd tylko konto trial ?