Witam
Wybrac Us czy Eu i jaki serwer ma najwiecej populacji.
Witam
Wybrac Us czy Eu i jaki serwer ma najwiecej populacji.
Na us więcej osób, ale tam był jump event więc na low levelowych lokacjach moze byc malo osob. Ale chyba lepsze to niz Eu i gameforge...
Weź pod uwagę że jak ty będziesz zasiadał do gry to ludzie z us będą wybierać się spać, a nexusy będą zaczynać się nocą.
Odświeżam temat!!! Chciałbym znowu powrócić do dyskusji na temat który serwer jest bardziej korzystniejszy dla gracza,gdzie znajdziemy więcej eventów,większą populację osób(nie koniecznie polaków). Konta o statusie Veteran soztały usunięte na US(https://store.enmasse.com/tera/elite-status na samym dole) oraz na EU( http://tera-online.info/patch-24-06/) więc teraz pytanie gdzie zacząć od nowa swoją przygodę ??
Ja też mam ten dylemat w tej chwili i nie wiem gdzie zacząć grać. ;/ W US jest ten problem że kiedy ty grasz większość graczy śpi. W PVP można mieć wysoki ping.
nale na US nie grają tylko amerykanie europejczyków tez tam jest dużo tak mi się bynajmniej wydaje
jeśli chodzi o EU to Kilian
Jeszcze nikt mi nie odpisał na temat IS na US czy tylko kupuje się w $? Jakie są czasy Nexus'a
PS. potrzebne programy do zmniejszania pingu czy nie?
Jeśli chcesz grać endgame to musisz zmniejszyć ping bo inaczej to d*pa. Ja gram na Kilianie teraz na EU.
jak kiedyś grałem dawno temu to ping miałem normalny a grałem lancerem który jednak potrzebuje bobry ping. Nexosy sa chyba w dzień 16-18 coś mi się wydaje. IS to exp itp ale to samo masz na EU. Ja chyba zacznę jednak grę na US na Mount PvP
Która klasa postaci na end game jest najbardziej przydatna? Priest, Warrior czy Lancer?
No to dowaliłeś. Priest i Lancer są tak samo potrzebni bo bez tanka i healera party nie istnieje, a za warriora możesz dodać inny dps. Serio?
No to dowaliłeś. Priest i Lancer są tak samo potrzebni bo bez tanka i healera party nie istnieje, a za warriora możesz dodać inny dps. Serio?
Chodziło mi bardziej o to których jest najmniej i najbardziej poszukiwane,
Ok to ja gram na US też wtedy. Mysticem Nick Ravadaxx. Dodajcie mnie w grze pleaska.
ok fajnie jak cos sewer PvP wybierz może napiszę jutro do ciebie i pogramy cos
Polecam EU serv Killian... Rozsądne czasy eventów i pingi, a ludzi nie brakuje. Może to i Gameforge, ale ich Tera jest w porządku.
kolega się pytał o IS
teraz tak patrzałem to US wychodzi drożej niż w EU Oo a pisano że niby jest taniej oO
kolega się pytał o ISteraz tak patrzałem to US wychodzi drożej niż w EU Oo a pisano że niby jest taniej oO
Dzięki
Chyba zostanę na EU. Może od początku, a może kontynuuje na serwerze Ishara zależy czy zdecyduje się na nową klasę i rasę.
Pozdrawiam.
US serwer MT.
Na początkowych lokacjach wcale nie ma tak mało ludzi.
Stabilne serwery, dobry support no i dobre ceny na AH.
Nexusy w godzinach nocnych 2-3, czasem chyba w jakiś dzień koło 18.
Najbardziej potrzebna klasa?
W sumie nie wiadomo, kiedyś brakowało lancerów.
Co prawda teraz też, ale to tylko w queue na instancje, jak ktoś zbiera ekipę premade(end game) to częściej szukają dps'ów.
Jeżeli chcesz mieć szybkie queue na instancje i nie padać przez noob tanka, rób lancera. Lancer jest też bardzo przydatny na Kumasylum(taki battleground).
Zapraszam wszystkich grających na serverze Killian do wspolnej gry, kilak osob deklarowalo ale nikt sie nie odezwal wiec powtarzam prosze o priv lub wiadomosc w grze na nick "Ristofer" podam ip ts itp.
Pozdrawiam