TERA- Kilka pytań

Witam. Otóż zakończyłem swoja przygodę z WoW-em i myślę nad rozpoczęciem swojej 'kariery' w owej produkcji.

I tutaj nasuwają się kolejne pytania:

1.Ile można osiągnąć stawiając na grę SOLO (przynajmniej na LOW LVL )?

2.Jak wygląda sytuacja z ludnością (czyli gdzie gra najwięcej ludzi, a gdzie najwięcej polaków)?

3.Ile zajmuje wyexpienie LVL-Cap?

4.Jaką rolę odgrywa itemshop?

5.Czy istnieje jakiś UPGRADE konta typu premium itp. i czy daję on jakieś bonusy (byłbym wdzięczny za jakiś link do porównania)

I ostatnie i najważniejsze pytanko:

6.Czy gra ruszy mi na laptopie:

Intel celeron P4600

4gb RAM

AMD RADEON HD 6370m 512mb VRAM

Jeżeli tak to mniej więcej na jakich ustawieniach?

Z góry dziękuję za pomoc i lyczę na szybką odpowiedź.

1. Obecnie przy dobrym ogarnięciu możesz od 1-60 jechać solo. Poza instancjami oczywiście.

2. Jeśli pytasz o EU to Fraya (serwer PvE) i Killian (PvP). Na innych nawet nie opłaca się zaczynać.

3. O tak z miesiąc. Może szybciej, zależy ile masz czasu na granie.

4. Żadną, w większości to same kosmetyczne pierdoły, ew. jakieś scrolle na 1h 50% exp

5. Istnieje konto veteran, ale ono też nie daje żadnej przewagi. Można na nim tworzyć więcej postaci, jest więcej okienek w banku i jakiś lepszy mount (grając za free też dostaniesz)

Powinno ruszyć, ale pewnie nie wyżej niż na low-mid.

Oj nie wiem czy ruszy bo karta jako tako spełnia wymagania ale procesor nah.

ja mam kompa

pentium dual core e5300

4gb ramu ddr 3

gf 8800gts 512 i nie chodzi z byt plynnie na medium ogolnie ta gra nie ma optymalizacji bo czy ustawisz na ultra czy na minimum dalej plynnosci nie ma

1. Idzie Solo, ale nie jest to szczyt przyjemności.

2. -

3. 120h +/-

4, żadną ^^

5. Istnieje, ale poza kilkoma boostami i pierdółkami, nie ma nic, nie jest to coś czym powinieneś się martwić.

6. Gra ruszy, ale kiepsko będzie preset2, średnio słaba jakość.

Witam. Otóż zakończyłem swoja przygodę z WoW-em i myślę nad rozpoczęciem swojej 'kariery' w owej produkcji.

I tutaj nasuwają się kolejne pytania:

1.Ile można osiągnąć stawiając na grę SOLO (przynajmniej na LOW LVL )?

2.Jak wygląda sytuacja z ludnością (czyli gdzie gra najwięcej ludzi, a gdzie najwięcej polaków)?

3.Ile zajmuje wyexpienie LVL-Cap?

4.Jaką rolę odgrywa itemshop?

5.Czy istnieje jakiś UPGRADE konta typu premium itp. i czy daję on jakieś bonusy (byłbym wdzięczny za jakiś link do porównania)

I ostatnie i najważniejsze pytanko:

6.Czy gra ruszy mi na laptopie:

Intel celeron P4600

4gb RAM

AMD RADEON HD 6370m 512mb VRAM

Jeżeli tak to mniej więcej na jakich ustawieniach?

Z góry dziękuję za pomoc i lyczę na szybką odpowiedź.