TERA killian czy balder?

Tak właśnie dzisiaj wracam do Tery i myślałem czy grać na balderze gdzie jest zarobiony troszke i mam 300 golda czy na killianie . Tak od razu zapytam czy wogóle teraz te 300 golda to dużo ? czy olać kasę i grać na killianie ?

Właśnie też dzisiaj wróciłem i postanowiłem zagrać na Killianie i populacja jest na prawdę OK. Na początkowych mapka jest spoko ludzi. (Nie ma tłoku ale gra się przyjemnie).

Powiem tak, jeżeli nie masz veterana na EU to nie masz nic do stracenia i lepiej zacznij grać na US.
Sam zostawiłem moje konto na EU z veteranem, kasą, eq, reputacją i przeniosłem się na serwery amerykańskie.
300g to nic, to jest 1 klucz z daily questa od 30lvl'a.

Dzięki za odpowiedz, veterana mam w takim razie pogram na killianie

ja również ostatnio zacząłem grę na Kilianie i ludzi jest naprawdę sporo nawet na początkowych lokacjach.

Jak robie jakiegoś Strongolda albo Kumasa to patrze to 90% ludzi z Killiana a 8% Balder a reszta z Zurasa i innych, Te 300 golda będziesz miał na 30 lvl albo wczęsniej ;P

na dzień dzisiejszy Kilian najbardziej ludny jest :)

Kilian sam się przenioslem z ishary czy coś takiego ;-P

Wysłane z mojego HUAWEI U8815 przy użyciu Tapatalka

Tak właśnie dzisiaj wracam do Tery i myślałem czy grać na balderze gdzie jest zarobiony troszke i mam 300 golda czy na killianie . Tak od razu zapytam czy wogóle teraz te 300 golda to dużo ? czy olać kasę i grać na killianie ?