Witam.Chciałbym dowiedzieć się ile osob z tego forum będzie zaczynać swoją przygodę z grą TERA online.Jaka klasa,rasa i serwer i czy będzie nas dużo.(oczywiście chodzi tylko o te forum)
klasa:Berserker
rasa:Aman
server:PvP
nick:Fujiwar
Witam.Chciałbym dowiedzieć się ile osob z tego forum będzie zaczynać swoją przygodę z grą TERA online.Jaka klasa,rasa i serwer i czy będzie nas dużo.(oczywiście chodzi tylko o te forum)
klasa: Lancer
rasa: Aman
server: pvp
Tak mnie zastanawia czy ostatni temat w związku z TERA online więcej osób skusiło do tego tytułu czy bardziej odrzuciło? Tak na prawdę o tej grze każdy ma inne zdanie i jak każda gra mmo ma plusy i minusy. Największym minusem chyba jest abonament który się nie podoba wielu osobom ,ale jak dla mnie nie ma dobrych gier za darmo więc dla mnie ta opcja pasuje jak najbardziej. Jestem także wielkim miłośnikiem gry TERA online ale czy waszym zdaniem jest tak dobra aby za nią płacić abonament??I czy w nią nie zagracie tylko dla tego że ma abonament??Chciałbym znać wasz punkt widzenia odnośnie tej gry.
klasaPriest
rasa:Castanic
server:PvE
Na początku był wielki zachwyt Terą, ale potem się już uspokoiłem.
Grafika jest piękna, klasy ciekawe.
To co mnie osobiście odrzuca, to to że wszystkie rasy zaczynają w tym samym miejscu, mimo iż mają swoje miasta, więc robienie kilku postaci może być bardzo nużące, ciągle te same q itd.
Abonament nie jest wysoki bo około 37 złoty, ale ja nadal się zastanawiam czy wykupie kolejny miesiąc. Pogram jeszcze trochę i wtedy zdecyduje.
Osobiście nie polecam ci grania solo musisz znaleść 2-4 osoby do gry w ten sposób gra będzie bardziej się tobie podobała jak już kiedyś pisałem ta gra nie jest dla pojedyńczego gracza jak Diablo 3 czy GW2. w tej grze problemy zaczynają się na 20lvl jak musisz ubić Bazyliszki które dla jednego gracza są za trudne.Ja gram ze znajomymi mamy już po 50lvl+ i gra jest rewelacyjna pod każdym względem.
Osobiście nie polecam ci grania solo musisz znaleść 2-4 osoby do gry w ten sposób gra będzie bardziej się tobie podobała jak już kiedyś pisałem ta gra nie jest dla pojedyńczego gracza jak Diablo 3 czy GW2. w tej grze problemy zaczynają się na 20lvl jak musisz ubić Bazyliszki które dla jednego gracza są za trudne.Ja gram ze znajomymi mamy już po 50lvl+ i gra jest rewelacyjna pod każdym względem.
problemy? .....do end game mozna solo dojsc bez ani jednego deda...wiec nie mow , ze sa jakies problemy. Chyba jezeli ktos Cie zpekuje:).....causal mode ON x10
Co ty w ogóle tutaj wypisujesz end game to red quest a red quest od 45lvl to są instancje gdzie tak czy siak potrzebujesz pomocy więc jak nie grałeś to weź zamknij się i nie wypisuj tutaj takich głupot ok? Bardziej jestem w to wtajemniczony niż ty i raczej nie komentuj tego czego nie jesteś pewien bo nabijanie sobie postów nic tu tobie nie daje. Bladek który zjadł wszystkie rozumy tego świata graj nadal w tego swojego Aiona i komentuj tematy o tej grze a nie komentujesz to w co nie grasz i nie masz o tym zielonego pojęcia. To że grałeś na betach nie oznacza że wiesz o tej grze wszystko.
Co ty w ogóle tutaj wypisujesz end game to red quest a red quest od 45lvl to są instancje gdzie tak czy siak potrzebujesz pomocy więc jak nie grałeś to weź zamknij się i nie wypisuj tutaj takich głupot ok? Bardziej jestem w to wtajemniczony niż ty i raczej nie komentuj tego czego nie jesteś pewien bo nabijanie sobie postów nic tu tobie nie daje. Bladek który zjadł wszystkie rozumy tego świata graj nadal w tego swojego Aiona i komentuj tematy o tej grze a nie komentujesz to w co nie grasz i nie masz o tym zielonego pojęcia. To że grałeś na betach nie oznacza że wiesz o tej grze wszystko.
oj uwierz , ze gralem wczesniej od ciebie pewnie....wiec cry mode off:) Ba chyba nie rozumiesz pojecia SOLO , eh czyli w zadnej grze nie da sie solo wbic maxa....noz coz:) Wiec zanim cos palniesz przemysl przeczytaj to 100 razy....;] TERE mam teraz ...i nie mam ochoty wbic wyzej niz 20+ ale to troche off top .
tak tak udowodnij nam to słowa puszczane na wiatr są nic nie warte wiec możesz sobie to darować. W ogóle po co piszesz coś na temat TERA online jak ci się nie podoba nikt ciebie tutaj nie zaprasza a już na pewno nie słucha wypowiadasz się na tym forum pozytywnie o tych grach w które ty grasz i one są najlepsze ale tylko dla ciebie. Proszę ciebie nie lubisz czegoś to się do tego nie wtrącaj bo to w ogóle nikomu nie jest potrzebne. Ja nie komentuje tematów związanych z grami które dla mnie osobiście tą tandetne i w ogóle nie grywane ty rób tak samo a unikniemy na tym forum wielu sprzeczek. A później tylko od administracji dostajemy bany, punkty ostrzeżeń za to że piszemy i bronimy danego tytułu a tego nie na w regulaminie że mamy tego nie robić a że padają takie a nie inne słowa to powodują takie spięcie osoby jak Bladek i nikt więcej. Ciekawe czy administracja bierze pod uwagę takie zachowania i banuje osoby bo jak tak to Bladek to musi być chyba twoje setne konto na tym forum a jak nie to niech administracja też się ogarnie i niech kara takie osoby które prowokują do takich zachować a nie osoby broniące danego tytułu czy też własnej osoby. Każda gra moje wady i zalety ale czy ktoś prosi tutaj kogoś o to aby pisano o danym temacie "nie graj w to bo to jest syfem:,"osoby grające w TERA online to są ludzie nie mjący życia"itp. My jako gracze tego nie oczekujemy od tego forum i administracja niech za to weźmie się.
@UP
Nie musisz się kłócić z bladkiem bo ma 100% racji. W 10 dni wbiłem 60lvl grając solo aż do bólu. Przez ten okres byłem może 4 razy w gildijnym party na inście tylko po to, aby odejść od tej monotoni. Teraz gra nic nie oferuje poza nieustannym farmieniem instancji. Chciałbym tylko wiedzieć, które mmo nie daje nam takiej możliwości ? Chyba każde jakie przychodzi mi do głowy. Poza tym na 60lvlu nic człowieka nie trzyma, aby spędził chociaż 30min dziennie w świecie Tery. Kompletny brak end game'u. BG, arenki, walka o teren( nie jakieś głupie głosowania na vanarchów) zatrzymało by ludzi na dłuższy czas, a tak jestem zniechęcony i nawet jeżeli pojawią się za 3-4 miesiące to pewnie i tak już nie wrócę. Pozdrawiam.
A później tylko od administracji dostajemy bany, punkty ostrzeżeń za to że piszemy i bronimy danego tytułu a tego nie na w regulaminie że mamy tego nie robić a że padają takie a nie inne słowa to powodują takie spięcie osoby jak Bladek i nikt więcej. Ciekawe czy administracja bierze pod uwagę takie zachowania i banuje osoby bo jak tak to Bladek to musi być chyba twoje setne konto na tym forum a jak nie to niech administracja też się ogarnie i niech kara takie osoby które prowokują do takich zachować a nie osoby broniące danego tytułu czy też własnej osoby. Każda gra moje wady i zalety ale czy ktoś prosi tutaj kogoś o to aby pisano o danym temacie "nie graj w to bo to jest syfem:,"osoby grające w TERA online to są ludzie nie mjący życia"itp. My jako gracze tego nie oczekujemy od tego forum i administracja niech za to weźmie się.
Jeżeli nie wiesz, dlaczego otrzymujecie warny z bronienia gry to Ci wytłumaczę. Userzy robią to czasami w sposób "mało kulturalny" chodzi tutaj głównie o obrazy użytkownika lub słownictwo. Inny powód to, że znajdują się w nieodpowiednim dziale. Jak byś zauważył jest to temat związany z listą graczy, którzy grają w TERE, a nie jest to temat do kłócenia się jaka gra ma plusy i minusy, bo to jest niepotrzebny offtop i spam! Twój drugi post, był odnośnie wysokości abonamentu itp, więc sam zaczynasz offtop, a później masz problemy do administracji, bo ktoś napisał coś o grze i robi spam w temacie. Jeżeli chcecie wymieniać plusy i minusy, to zapraszam do innych tematów, a tutaj niech ludzie się wpisują kto gra, jaki ma nick i tak dalej. Jeżeli chcecie powymieniać zalety i wady gry, to zapraszam do innego tematu (i róbcie to bez wyzywania użytkowników itp.),
Następne posty nie związane z tematem będą nagradzane warnem.