Gamefail okłamuje graczy - mnie nie okłamał, a jestem graczem - nope
oszukuje - tutaj prosiłbym o jakiś przykład bo mnie nikt nie oszukał : D -nope
wyzyskuje by on miał więcej - sklep jest w 3 wersjach na jakich mi przyszło grać bardzo podobny, no chyba, że o coś innego chodzi więc sprecyzuj - nope
ale tak naprawdę jakby wprowadzili te same zasady co na NA to tutaj sytuacja by się zmieniła o 180 stopni - te same zasady czyli co ? MWA za 30g ? prosze cie ... - nope
Nie potrafi naprawić prostych rzeczy związanych z clientem - tzn jakich ? ja nie mam i nie miałem żadnych problemów - nope
A do tego ilość graczy pozostawia wiele do życzenia - to już kwestia gustu, jak wbijam do Highwatcha, zmieniam na Ch2 bo przeszkadza mi zbyt duża ilość graczy
Tam może na sam server killian gra nie więcej niz 1500 osób. - bez konkretnych danych ciężko stwierdzić co nie zmienia faktu, że na NA gra więcej ludzi
Dodatkowo robi beznadziejne eventy, wiele razy się przekonałem jak to eventy bardziej są robione pod to by gracz kupił coś z item shopu a nie brał udział w zabawie podczas eventu. - ostatni Easter Egg event mnie osobiście bardzo się podobał, sporo można było na nim się dorobić
Jak dla mnie, 3x nie, następny. Wszyscy wciąż powtarzają tą samą śpiewkę ![:)]()