Tera NA gra ktos jeszcze na Amerykanskich serwerach

Jak w tytule chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies gildie i gdzie na serwerach NA

Oczywiście, ludzi jest od groma na amerykańskiej wersji gry.

Ja osobiście gram na europejskiej wersji gry. Co prawda jest mniej osób, ale jakoś wolę mieć mniejszy ping.

podgladalem ostatnio na statystyki na steamie i niby EU ma x3 mniej graczy co NA ma, czy ping jest tego warty ciezko mi sie tutaj wypowiedziec patrzyc na ceny EU i NA. NA jest dobre dla casuala kiedy EU jest bardziej hardkorowa wersja gry.

.

Ja mam ten problem ze nie moge stale biegac z jaka kolwiek gildia bo nie wyznaczam sobie stalych godzin. Wchodze jak mam czas i ochote dlatego skupiam sie na lfg na serwerach bo tam zassze sie jakies grupy znajdzie.

Muszę przyznać, że z LFG jest aktualnie krucho chyba, że szukasz party na vshm... oczywiście +15 i skilled. :huh:

Na Tempest Reach istnieja na ten moment dwie wieksze i doswiadczone polskie gildie o nazwach Lost in Service oraz Manaya.
Ping jest kwestia osobista. Istnieja pewne mody mniej lub bardziej dozwolone, pozwalajace na przyspieszenie animacji oraz castow skilli dla graczy z wyzszym pingiem.

Potwierdzam, gildia Lost in Service nadal aktywna, zapraszamy.

Lost in Service? a to nie ta gildia w której jakiś koleś z angli zdradzał swoją żonę (która też grała z nim w tere) z jakąś dziewczyną z tej samej gildi? xDD

Nie wiem, jaki to ma związek z tym tematem. Ja wróciłem do gry po dłuższej przerwie nic nie wiem o takiej sytuacji. Musiałbyś zapytać ludzi, co grali, kiedy mnie nie było.

ogolnie to wyglada tak ze na NA materialy sa o wiele tansze niz na europie to samo tyczy sie shopu. Kiedy na EU czlowiek ciszy jape ze zrobil 3 czesci Misery do +12 po ponad poltora tygodnia to na NA bedziesz juz caly ubrany z entchingami i dobrymi rollami. Problem polega na tym ze NA z tego wzgledu ma strasznie zrypane community... ludzie szukaja tylko +15 nawet na podstawowe mid dungi. Jestes wrecz zmuszony kupic ambusha na +15 aby jakos ogarnac sie z community no i na EU tego nie ma bo na EU same zrobienie Misery trwa o wiele dluzej. No i ten piiiiiing, kazdy powie ci w ten sposob ping>gear takie klasy jak archer warrior sa nie grywalne na pingu 150 tracisz tyle dd ze szkoda gadac tak wiec nawet biegajac w misery zrobisz tyle dd co z gulie na EU. Ja aktualnie nie potrafie grac na NA czuje sie jak na slow modzie z masa dzieciakow na kazdym rogu biegaja +15 i cancer community w dodatku NA jest mega wymarle i to widac golym okiem. EU aktualnie sie mocno trzyma GF sie poprawil jest ciezko ale gra sie przyjemnie.

Jak w tytule chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies gildie i gdzie na serwerach NA