Najmniej jest Lancerów i Priestów. To są klasy typowo zadaniowe, a ludzie jednak wolą być tymi, którzy zadają ogromne obrażenia.
Najlepsze jest to że priest/mystic czekają sekundę na party a gunner czeka godzinę
Najmniej jest Lancerów i Priestów. To są klasy typowo zadaniowe, a ludzie jednak wolą być tymi, którzy zadają ogromne obrażenia.
Najlepsze jest to że priest/mystic czekają sekundę na party a gunner czeka godzinę
No jak kto kolwiek chce grać na Mount Tyranas i być zabijanym zaraz po wyjściu z Lumertown bo nudne 65 tam campią to oczywiście ForgottenGod profesjonalnie Ci polecił bo nie sądze by nad Tobą stał i bronił przed pk . Natomiast najbardziej zaludniony serwer to Tempest Reach Pve w cholerę bydłasporo gildi EU no i Polaków niestety też ale zazwyczaj pochowani z ang jezycznych gildiach
No jak kto kolwiek chce grać na Mount Tyranas i być zabijanym zaraz po wyjściu z Lumertown bo nudne 65 tam campią to oczywiście ForgottenGod profesjonalnie Ci polecił bo nie sądze by nad Tobą stał i bronił przed pk . Natomiast najbardziej zaludniony serwer to Tempest Reach Pve w cholerę bydłasporo gildi EU no i Polaków niestety też ale zazwyczaj pochowani z ang jezycznych gildiach
Taki masz problem by zmienić channel? Jest ich 10 o ile się nie mylę.
PvE w mmo to jak lizanie cukierka przez papierek.
Jak ktoś woli PvE mmo to lepiej nie grać albo grać w produkcje wowo podobne np RIft.
w lumbertown masz kilka kanalow wystarczy zmienic + nie zginalaem tam na amerykancu chyba ani razu...nie widze problemu?? MT to najbardzij zaludniony serevr przez polakow i europejczykow tak btw wiekszosc ludzi migruje na pvp serevry bo zyja najlepiej ...i wcale nie ma tam tyle pk ile sie wydaje do 65 zginalem moze z 5 razy
i nie widze w tym nic dziwnego
Witam.
Przesiadłem się z EU,na którym miałem 65 priesta i 35lvl lancera na NA,no w sumie tak tylko wypróbować.
Gram sobie Gunnerem i jak na razie bawię się przednio Ten machingun jest epicki
(Gińcie wróżki buahah,ekhem)
Co do pingu to powiem tak.Różnice czuć. 130-150ms.Niby nie czuję,żeby coś mi przeszkadzało (mam na razie 15lvl),ale
czuję,to że spelle nie castują się natychmiastowo tylko czuję tą przerwę pomiędzy kliknięciem a puszczeniem spella.
Faktycznie czuję,że Pvp to sobie mogę podarować
Gram na Highwatch i populacji nie brakuje Jakby była jakaś gildia to no... chętnie dołączę : p
Chciałbym się wypowiedzieć co do ilości priestów/lancerów,a zerków/gunnerów itp.
Jak wspomniałem mam 65lvl priesta na EU i ja się absolutnie nie dziwię,że jest taka a nie inna ilość supportowych klas.
Od 35-40lvl życie Priesta to jest Katorga,udręka i żyletki w mózgu.Yay Fajnie,nie umieram,yay mam cały czas full hp waw.
Zaczynam questa w podobnym czasie co taki zerk/assasin,zabijam 3-4 potworki na 12,a assasin sobie wraca i oddaje questa,heh heh.
Jeszcze coś.Niesamowita ilość spelli atakujących priesta i ich efektywność... Gdybym nie miał pomocnika assasina do expa to nigdy
bym się nie podjął wbić solo 65lvl.Lancerem to inaczej wyglądało bo on miał jakoś bardziej różnorodne spelle i jak taki zerk wbił do
twojego party to zabawa przednia (albo właśnie nie,ponieważ nie było wyzwania)
A zerk sobie solo bije,włączy wirek i wzium potworków ni ma.
Przybyłem, zobaczyłem rasę stworzoną dla pedofilów, wyszedłem.
Siemanko, ściągnąłem sobie dzisiaj Tera NA, chętnie pogram sobie w dobrym towarzystwie, a także potrzebuję paru rad od weteranów Jeszcze nie wybrałem serwera i myślę nad klasą( zastanawiam się miedzy lancerem, priestem a zerkiem )
To jak w końcu z tą ekipą?
Chętnie bym z Wami pograła
Zamierzam zrobić Mystica lub Priesta.
Na wersji EU grałam Priestem lvl50.
Może troche zły temat ale czy to coś wciąż obowiązuje?
Właśnie pobieram TERA NA i pewnie wybiorę jakiś PvP serwer, klasa oczywiście Archer.
Witam serdecznie. Czy zapadły jakieś ustalenia co do serwera na którym zamierzacie grać? Chętnie się przyłącze.
nick Ieen na serwerze AV (pve) i nick losscontrol na MT(pvp)
Ktos pogrywa na Celestial Hills? podoba mi sie nazwa, wydaje mi sie, ze kiedys tez mialem tam epizod... przymierzam sie do tego wlasnie serwera, PVP mnie nie kreci, bo i tak pewnie beda przycinki, a wiadomo, ze to nie jest zadna frajda na PVP, wiec bardziej mysle zeby uderzyc w PVE serwer... jak ktos poszukuje swiezaka do wspolnej gry, to pisac, chetnie sie podlacze do kogos...
Ktoś na Lake of Tears?
Siemka, szukam ludzi do gry wspolnej, dla mnie obojetne jaki serwer gram pierwszy raz, wiec przydalaby się jakas porada czy coś
Dwa keye na Bloodforge Pack:
Y7DP9XKHCFR4G5FWFLKA363ML
W3E7LFRLM9ANKRTDHXKLYEJ4T
7-day Forge mount — Ride in style on the back of this fiery black-dragon mount. 7-day Bloodshadow costume — Stalk your prey from the shadows while wearing a black-leather ninja costume. 7-day 50% gold boost — Reap the benefits of extra coins filling your pockets from every kill. 7-day 50% experience boost — Forge ahead of the competition with extra experience from every kill.
Oplaca się zaczynać, tzn. Czy znajdę osoby ktore również zaczynają i nie sa mega wyfarmieni ? Jesli tak to jaki serwer i gdzie najlepiej ? Mógłby ktoś siedzący w temacie udzielic wyczerpującego komentarza ?
Ja w sumie pobrałam na nowo TERE NA i się zastanawiam czy zaczynać od nowa na MT (o ile są jakieś gildie) bo na serwie PVE mam parę 65 kasy i takich tam przedmiotów a konto nie ruszane od paru miesięcy :/ więc jak MT czy dalej pve?
Witam, grałęm w tere przez kilka miesiecy na EU. Potem zrobiłem przerwe jednak, że nie ma w co grać w tych czasach chce wrócić do gry jednak teraz na NA.
Szukam chętnych, szukam juz grających?
Czy ktos jest chetny? czy ktoś już gra?
Jaki serwer wybrać?
Pozdrawiam
Szkodziu