Tera NA - gramy, zaczynamy grac

Wlasnie wbilem 10lvl gunerem. Masakra ten skill to strzelam jak z automatu hahaha. Zabawa przednia. Warto wejsc i sobie zobaczyc.

Wlasnie wbilem 10lvl gunerem. Masakra ten skill to strzelam jak z automatu hahaha. Zabawa przednia. Warto wejsc i sobie zobaczyc.

A są jeszcze lepsze:) Gunner w odpowiednich rękach to niezły killer:) Do tego heavy armor, ciężko będzie zbić takiego:)

Teraz czekać aż będą pretensje, że postać op itd :)

Teraz czekać aż będą pretensje, że postać op itd

Czekać aż będą pisać na globalu "i'm looking for players... NO GUNNER!" :D:D

W sumie to już wczoraj tak było xD

Robiłem insty i mniej jak 2 Gunnerów na inste nie było. xD

W sumie to już wczoraj tak było xDRobiłem insty i mniej jak 2 Gunnerów na inste nie było. xD

Z reaperem jeszcze była inna bajka bo jednak trzeba było mieć ten 40 lvl... a teraz każdy kto chce może zagrać od zera. Jeszcze te bonusy od emmase - ja dostałem mounta tygrysa:)

Mi wlasnie dali jakis bonus. Dziwnego stworka do jazdy i potki, charmy. Nie wiem za co. To z racji foundera czy tak kazdy?

No sporo bonusów się teraz dostało, to chyba z okazji nowej klasy i wejścia na steam :)

ja wczoraj trafiłem na typa co wampirkową inste solo gunerem zrobił i chwalił na chacie na eu tera.

więc widać jaki silny żeby nie było typ był na level taki jak na inste trzeba w fabule.

ja wczoraj trafiłem na typa co wampirkową inste solo gunerem zrobił i chwalił na chacie na eu tera.więc widać jaki silny żeby nie było typ był na level taki jak na inste trzeba w fabule.

Pewnie miał wysoki level na inste + charmy + max cały ekwipunek. Bez problemu da się to zrobić.

mój nick : Calamiot prosze o dodanie , szukam kogoś do wspólnej gry

I znowu zwrot akcji....wbilem 61 lvl na Eu i wracam chyba na NA ....na instach 59+ czeka sie po kilkadziesiat minut na inva lub wiecej , po 58+ mapach jest mega skopana optymalizacja i ten skaczacy wkurzajacy ping :X 30 nagle 60 :|

moze zorganizujemy cos normlanego (gildie na MT? ) jest jzu chyba jakis temat o tym

A jak jest z pingiem na NA?

Może bym wrócił, jeszcze jedno pytanie - jak tam gameforge Terą dysponuje?

Na NA, wkurzał mnie ping, skaczący, raz po 200 raz 30 itd (w sumie stabilnie było). a EU zniechęca mnie Gameforge.

Opłaca się grać na EU?

Grałem na NA ale chyba nową postać se zrobie, i ostanie pytanie - jaki serwer ma najwięcej populacji? Bo chyba taki najlepiej wybrać.

Na US ping masz średnio 150. Na EU 50. Tera GameFaila nadal jest strasznie biedna i P2W (Enmasse daje dużo bonusów, za które GameFail każe sobie płacić). Czy się opłaca? Opłaca się.

Na US polecam Mount Tyrannas.

No ja tam na przykład ostatnio dostałem w prezencie na US Status Elitarny na 1 dzień i dzięki temu mogłem sam się przekonać czy warto i co daje w praktyce tak na prawdę den status. Czy na EU było by taki coś możliwe? Hehe raczej wątpię xD.

No nie licząc codziennie otwieranych przynajmniej 2-3 paczuszek :)

NA eu jest tragedia ....na insty czeka sie po 30-40 min (od akashy w gore) co minute otwiera ktos po 200-500 alkahestow z boxow...a Ty mozesz jedynie dropic nietradowalne nic niewarte alkahesty (czasem dropna inne)

Community na killanie jest tragiczne 50% niemcow /hiszpanow /romunow Gildie t90% polskich gildie to tragedia

BEz elite statusu exp leci jak flaki z olejem....na NA mamy 2x exp praktycznie non stop + boosty w prezencie.

NA eu jest tragedia ....na insty czeka sie po 30-40 min (od akashy w gore) co minute otwiera ktos po 200-500 alkahestow z boxow...a Ty mozesz jedynie dropic nietradowalne nic niewarte alkahesty (czasem dropna inne)Community na killanie jest tragiczne 50% niemcow /hiszpanow /romunow Gildie t90% polskich gildie to tragediaBEz elite statusu exp leci jak flaki z olejem....na NA mamy 2x exp praktycznie non stop + boosty w prezencie.

Święta prawda. Jeszcze trzeba dodać, że Tera NA jest tańsza bo są to dolary. Tera EU to juz euro. Ale pal to licho. Reszta Europy w strefie euro w stosunku do swoich zarobków ma ma 4x taniej wszystko, zatem zwykłego dzieciaka w takiej Anglii stać by kupić sobie kilka rzeczy na początek. Dobra - mnie też stać ale szkoda mi kasy, bo w stosunku do tego co zarabiam to jest drogo. A nie zarabiam nawet 1000 euro miesięcznie.

jaka klasa postaci jest najmniej popularna??

Lancer

jaka klasa postaci jest najmniej popularna??

Najmniej jest Lancerów i Priestów. To są klasy typowo zadaniowe, a ludzie jednak wolą być tymi, którzy zadają ogromne obrażenia.